Sinema Haberleri

The Electric State Oyuncu Kadrosuna Yeni Yıldızlar Kattı

The Electric State filminin kadrosuna Giancarlo Esposito, Anthony Mackie ve Ke Huy Quan da dahil oldu. Ancak Ke Huy Quan, yapımı bırakmak zorunda kalan Michelle Yeoh’nun yerine geldi.

Halbuki ikiliyi tekrar bir arada görmek muhteşem olurdu. Michelle Yeoh film projesini programının doluluğu sebebiyle terk etmek zorunda kalmış.

Everything Everywhere All At Once oyuncularından tek isim Quan olmayacak. Çünkü Jenny Slate hâlâ The Electric State’in oyuncu kadrosunda yer alıyor. Ve filmde seslendirme sanatçısı olarak görev alacak.

The Avengers yönetmenleri olarak tanıdığımız Joe Russo ve Anthony Russo kardeşler yeni filmlerini de yıldızlarla doldurdular.

Başrolde Millie Bobby Brown‘ı izleyeceğimiz yapıma Chris Pratt‘i de dahil ettiler.

Ardından Brian Cox gibi bir usta kadroya dahil oldu.

Ve Stanley Tucci de bir kez daha Russo Kardeşler ile çalışacağını duyurdu.

Son olarak Seinfeld dizisinin hayranları Jason Alexander‘ın da filmde rol alacağını öğrenince gülümsemişti.

Şimdi The Electric State heyecan verici yeni isimlerle anlaşma yaptı.

Artık piyasadaki tüm kötücül karakterler için teklif aldığına inandığımız Giancarlo Esposito bu filmde The Marshall karakterini seslendirecek. Yani ana karakteri öldürmeye çalışan kötü adamı oynayacak. Esposito’nun sesini en son Cyberpunk: Edgerunners animesinin fixer’ı Faraday’da duymuştuk.

Gerek The Goonies, gerek Indiana Jones and the Temple of Doom filmiyle daha çocukluğunda sempatimizi kazanmış ve sinema dünyasına geri dönerek bizleri mutlu etmiş Ke Huy Quan, bu filmde doktoru canlandıracak. Bu rolü kadrodan ayrılmasaydı Michelle Yeoh üstlenecekti.

The Avengers’ın Falcon’u Anthony Mackie de Russo Kardeşler ile tekrar bir araya geliyor. Mackie, Chris Pratt’in karakterinin robot sidekick’ini seslendirecek.

Filme yeni katılan son isim Billy Bob Thornton da kamera karşısına geçmeyecek. Filmde sadece seslendirme yapacak.

The Electric State bilimkurgu temasında bir yol seyahatini anlatacak. Senaryosunun uyarlandığı kitabı İthaki Yayınları Sanal Ülke adıyla dilimize kazandırmıştı. Kitabı tanıttığımız habere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.