Sinema Haberleri

The Crow Reboot Filminin Çekimleri Başladı, Danny Huston Kadroya Katıldı

Bill Skarsgard‘ın Eric Draven’ı canlandıracağı The Crow reboot filminin oyuncu kadrosuna Danny Huston da dahil oldu. Filmin çekimleri birkaç hafta önce Çek Cumhuriyeti’nde başlamış bile.

Brandon Lee‘nin başrolünde olduğu kült 1994 filmi The Crow, baştan çekiliyor. The Crow reboot filminde ana karakteri, It filmlerinde Pennywise’ı canlandıran Bill Skarsgard oynuyor.

Oyuncu kadrosunda Skarsgard ile birlikte yalnızca iki isim var: FKA Twigs ve Danny Huston. Her iki oyuncunun da canlandıracakları karakterler hakkında henüz hiçbir açıklama yok.

Danny Huston

Çekimlerin yaz aylarında başlayacağını biliyorduk. Neyse ki programda bir aksaklık olmamış. Birkaç hafta önce çalışmaya başlamışlar. Çek Cumhuriyeti’ndeki sahneler bittikten sonra ekip Almanya’ya giderek filmin kalanını oradaki farklı şehirlerde çekecek.

Yeni The Crow filminin yönetmenliğini Rupert Sanders üstleniyor. Sanders Snow White and the Huntsman ve Ghost in the Shell filmlerinin de yönetmeniydi. Senaryoyu ise Zach Baylin hazırladı. Will Smith’e aktörün ilk Oscar ödülünü kazandıran King Richard filminin senaryosu Baylin’in kaleminden çıkmıştı. Kendisi de o senaryoyla En İyi Orijinal Senaryo dalında Oscar adaylığı almıştı.

Henüz Bill Skarsgard’ı Eric Draven olarak gösteren bir postere tabii ki sahip değiliz. Ancak setten de bir fotoğraf sızmadı. Hatta görebildiğim kadarıyla hayran yapımı bir görsel bile yok elimizde. Dolayısıyla Skarsgard’ı The Crow makyajıyla görmek için sabırsızlanıyoruz. Çünkü Jason Momoa’nın test görüntüleri açığa çıktığında makyajdan hayli etkilenmiştik. Rolün ona çok yakışacağını da kabul etmek durumunda kalmıştık. Skarsgard için de benzer bir şey yaşayacağımızı umuyorum.

İthaki‘nin 2022 yılı yayın programında The Crow: Special Edition vardı. Ancak henüz onu yayımlamaya fırsat bulamadılar. Biz de size söz verdiğimiz üzere Presstij‘in çevirdiği The Crow: Gece Yarısı Efsaneleri ciltlerini okuyup inceledik. İlk cildin karanlık içeriğinden de hayli etkilendik. O inceleme yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

The Crow hakkında daha fazla yazı okumak isterseniz James O’Barr’ı The Crow’u yaratmaya iten trajik olaylar silsilesini bu yazımızda özetlemiştik.

Kaynak: THR

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.