Sinema HaberleriVideo Galeri

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’in Fragmanı Geldi

Pizza sever kaplumbağalar beyaz perdeye geri dönüyor. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası) filminin yeni fragmanı yayınlandı.

Teenage Mutant Ninja Turtles Mutant Mayhem‘de; yıllarca insanların dünyasından korunan Kaplumbağa kardeşler, kahramanca davranışlarla New Yorkluların kalbini kazanmak ve normal gençler olarak kabul edilmek için yola çıkarlar. Yeni arkadaşları April O’Neil, gizemli bir suç örgütünü alt etmelerine yardım eder, ancak çok geçmeden üzerlerine bir mutant ordusu salındığında başlarından büyük işlere kalkışırlar.

YouTube player

Yapımın seslendirme kadrosunda sırasıyla Donatello, Michelangelo, Leonardo ve Raphael rolleri olarak Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu ve Brady Noon yer alıyor.

Master Splinter rolünde Jackie Chan, April O’Neil rolünde Ayo Edebiri, Bebop rolünde Rogen, Rocksteady rolünde John Cena, Genghis Frog rolünde Hannibal Buress, Leatherhead rolünde Rose Byrne, Superfly rolünde Ice Cube, Wingnut rolünde Natasia Demetriou, Baxter Stockman rolünde Giancarlo Esposito, Ray Fillet rolünde Post Malone, Mondo Gecko rolünde Paul Rudd ve Cynthia Utrom rolünde Maya Rudolph oynuyor.

Film, 4 Ağustos 2023‘te sinema salonlarında olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.