Sinema Haberleri

Ridley Scott, Yeni Alien Filmini Doğruladı

Alien efsanesinin yaratıcısı yönetmen Ridley Scott, yeni devam filmi geliştirdiğini doğruladı.

Son filmi Alien: Covenant‘ın izleyicilerden aldığı olumsuz geri dönüşlere rağmen seriye devam eden Ridley Scott, Forbes‘a verdiği röportajda, yeni devam filmi hakkında konuştu.

Yeni yapımla ilgili nasıl bir yaklaşım izleyeceği konusunda henüz kararsız olan Scott, “Yeni Alien filmi yapım aşamasında. Prometheus ve Covenant‘ta tekerleği yeniden icat etmek için rotadan saptık. Doğrudan geri dönüp dönmeyeceğimiz konusunda kararsızız çünkü Prometheus çok iyiydi. Ama kendimize şunu soruyoruz; ‘Alien, Facehugger, Chestburster… Hepsinin buharı tükendi mi? Tüm bu kanlı şeyleri yeniden düşünmek ve bu kelimeyi kullanmak zorunda mıyız?’ Her zaman temel soru bu.” dedi.

Ridley Scott, Prometheus setinde

İlk kez 1979 yılında sinema dünyasına adım atan bilimkurgu korku filmi Alien‘ın başında bulunan, 1986‘da Aliens filminde James Cameron ile birlikte kamera arkasına geçen Ridley Scott, 2012‘de Prometheus, 2017‘de de Alien: Covenant ile sinema klasiğine geri dönmüştü. Yazın başında yeni projesi için, “Alien ile keşfedilmesi gereken daha çok alan var. Ancak yeniden-evrim geçirmemiz gerektiğini düşünüyorum” yorumunu yapan Scott‘ın yeni yapımının adı Alien: Awakening olarak biliniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.