Sinema Haberleri

Pirates of the Caribbean’ın Devamı İçin Yol Haritası Belli Oldu

Disney markası altındaki Pirates of the Caribbean’ın devam filmlerine ilişkin yeni söylentiler var. Seri olduğu gibi devam edebilir.

DisInsider’da yer alan sızıntıya göre Pirates of the Caribbean 6, “soft reboot” yani yumuşak geçişle devam edebilir. Bu da demek oluyor ki seriyi tekrar en baştan çekmeye kalkmayacaklar.

Serinin baş rolü olarak yıldızı Doctor Who dizisinde parlayan ve Guardians of the Galaxy’de Nebula rolüyle tanınan Karen Gillan seçilmişti. Hikaye ise Gillan’ın canlandıracağı Redd isimli korkusuz bir kadın korsanı odak noktasına alacak.

Söylentiye göre Redd’in hikayesi, filmlerin kaldığı yerden devam edecek. En baştan hikaye anlatma derdine girişilmeyecek. Bu bir nebze olsun iyi bir haber. Ayrıca bir söylentiye göre de Johnny Depp, Captain Jack Sparrow karakteriyle kısa da olsa filmde gözükebilirmiş.

Hollywood magazin gündemini takip ediyorsanız, Depp’in uzunca bir süredir eski eşi Amber Heard ile boşanma süreci olduğunu biliyorsunuzdur. Depp’in eşine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberler, ünlü oyuncuyu Hollywood’un sevilmeyen adamı ilan etmişti.

Dava süreci devam ettikçe işlerin hiç de öyle olmadığı ortaya çıkmıştı. Disney, Depp ile çalışmayı düşünmüyordu ancak olayların rengi değişince bu ismin tekrar masaya konulduğu söyleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.