Sinema Haberleri

Pacific Rim 2’nin Başrolü Belli Oldu!

pacific-rim-banner

İzleyicilerden ve eleştirmenlerden tam not almayı başaran ve ikincisi sabırsızlıkla beklenen, 2013 yapımı Pacific Rim‘in devam filmi Pacific Rim 2’nin başrolü belli oldu.

Star Wars: The Force Awakens’taki Finn rolüyle birçok Star Wars severin sempatisini kazanan genç oyuncu John Boyega‘yı, serinin ikinci filminde başrolde izleyeceğiz.

Steven S. DeKnight’ın yöneteceği ikinci filmin yapım aşaması 2016’nın dördüncü çeyreğinde başlayacak. İlk filmde Guillermo del Toro ve Travis Beacham‘ın yarattığı dünyanın ve anlattığı hikayenin devamını izleyeceğimiz Pacific Rim 2’de, John Boyega ilk filmde Idris Elba’nın beyaz perdeye taşıdığı Stacker Pentecost karakterinin oğlunu canlandıracak.

john-boyega

Yönetmen koltuğunu Steven S. DeKnight‘a bırakarak yeni filmin yapımcılığını üstelenen del Toro, John Boyega’nın baş rolü alması hakkında şu yorumda bulundu: “John bu inanılmaz ekibe katıldığı için oldukça mutluyum. Çok kültürlü ve çok katmanlı Pacific Rim evreni, onun baş rolü almasıyla birlikte daha da güçlenecek. Tüm dünyanın Dünya’yı kurtarması fikri bizim çıkış noktamızdı ve bu iş için daha iyi birini düşünemiyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.