Sinema Haberleri

Kingsman Yönetmeni, Wolverine’i Yeniden Çekmek İstiyor

Kingsman yönetmeni Matthew Vaughn, genç bir Wolverine’i yeni bir aktör ile beyaz perdeye getirme hayalinin karakteri “bambaşka bir yöne götüreceğini” düşünüyor.

Yönetmen Matthew Vaughn, X-Men serisine geri dönmek ve film serisini hak ettiği seviyeye tekrar çıkartmak için yeni bir Wolverine‘in harika bir fikir olduğunu düşünüyor.

X-Men karakterlerinin gençliklerini odak alacak ve yeni yüzlerle daha sağlam ve güzel bir evren yaratma hayalinden bahseden Vaughn, “Evreni sıfırlayarak temiz bir başlangıç” düşüncesini sıkça dile getiriyor.

Düzenli olarak yeniden başlatmaya maruz kalan X-Men serisi için şaşırılmayacak bir düşünce. Yönetmen Vaughn, serideki en büyük isimlerden birisini yeniden yaratmak istediğini vurgularken bahsettiği kişi ise adamantium kemikleri, pençeleri ile Logan’dan başkası değil. 2000 yılından bu yana Hugh Jackman tarafından hayat verilen karakter, Jackman ile adeta bütünleşti. Matthew Vaughn’un da yönettiği X-Men: First Class‘ta da küçük bir cameosu bulunan Jackman’ın Wolverine’i, şüphesiz yönetmenin içinde ukde kalmış olmalı.

Vaughn verdiği demeçte:

Doğru dürüst oynayamadığım ve oynamayı çok isteyebileceğim tek bir kişi vardı… Hugh Jackman çok iyiydi ve bunu yaparken çok iyi bir iş çıkardı. Ama gençl hali (Wolverine), yeniden çekmek eğlenceli olurdu, bence ve Hugh’un da götürdüğü çok farklı bir yöne götürebilirdi. Bence Hugh onu ekibin dışına attı ama bence (tüm X-Men’den) daha özerk bir hale bürüdü. Sebebini bilmiyorum.

Wolverine’in X-Men ekibinin dışında bir seviyeye gelmesi pek de haksız bir eleştiri değil. Ancak, biz ne zaman Logan’ı tam bir X-Men üyesi olarak gördük? Ne çizgi film ne de karikatürlerde tam anlamıyla buna şahit olduk.

2019 itibariyle Fox‘tan kopup Marvel Stüdyoları‘na kesin geçiş yapan mutantlar hakkında her şeye hazırlıklı olmalıyız. X-Men, Marvel Sinematik Evreni‘ne dahil olur mu merak konusu ancak ben Marvel‘ın mutantları en iyi şekilde kullanacağına eminim.

Peki Yeni Wolverine Kim Olmalı?

Dış basında yeni Wolverine için bir çok isim çok uzun zamandır dönüp duruyor. En çok yorumu ise şüphesiz Daniel Redcliff almıştı. Çizgi romandaki kısa, kıllı, kaslı bir Logan’ı sizce kim oynamalı? Bence kesinlikle Jason Mamoa ve Keanu Reeves oynamamalı… Belki Oscar Isaac ne dersiniz?

Sizce yeni Wolverine kim olmalı? Ya da şöyle soralım, sizce Marvel Hugh Jackman’ı rolüne geri döndürür mü?

Benim şahsi düşüncem, eğer The Punisher olmasaydı Jon Bernthal‘ı Wolverine olarak görmekten yana idi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.