Sinema Haberleri

Justice League Filmi Mi Geliyor?

justice-league

Haftalardır oyuncu seçimleri konusunda tartışma üstüne tartışma yaratan Batman vs. Superman filmi daha çıkmadan yeni dedikodular başladı.

Kulislerde Warner Bros’un 2015 yılında çıkması beklenen bu filmin hemen arkasından bir de Justice League filmi çekeceği konuşuluyor. Bunun için de ellerinde bir kaç iyi sebep var.

justice-league-ekipÖncelikle Ben Affleck’in Warner Bros. ile birden fazla film için anlaşma yaptığını biliyoruz. Yani kendisini Batman olarak göreceğimiz tek film Batman vs. Superman olmayacak. Ayrıca bu filmdeki diğer oyuncuların da çalışma programlarını ayarlamak daha rahat olacak çünkü yeni bir oyuncu seçimi yapılmayacak.

İkincisi birden fazla kahramanın tek bir filmde tanıtılması yerine iki ayrı filmde gösterilmesi çok daha mantıklı ve hayranları çeken bir detay, bu yüzden Wonder Womanlı Batmanli Supermanli bu filmin arkasından bir Justice League gelmesi kimseyi şaşırtmaz sanırım?

Son olarak Batman vs. Superman filminin sonuyla ilgili dedikodulardan kaynaklanıyor. Bu dedikodulara göre filmin sonu ucu açık bir şekilde bitirilecek ve Justice League’e bir kapı aralayacak. Eh daha önceki Warner Bros’un Marvel ve DC tabanlı filmlerini göz önünde bulundurursak böyle bir son da pek sürpriz olmaz hani…

Dedikodular gerçekleşir mi bilmem ama ben Justice League filminin fikrine bile çok sıcak bakıyorum. Ben Affleck ön yargıma rağmen üstelik…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.