Sinema Haberleri

Justice League Filmi İçin Düşünülen İsimler [Gerek Var Mı]

justice-league

DC Comics filmleri beyazperdede yoluna devam ederken bir yandan da Justice League filmi için çalışmalar hızla sürüyor.

Suicide Squad filmi vizyon için gün sayarken Warner Bros. ekibi de Justice League filmi için her nedense isim bulma telaşına girdi.

Heroic Hollywood ekibinin söylediklerine göre Warner Bros.’un Justice League‘in ilk filmi için önerdikleri isimler şöyle;

  • Justice League: United
  • Justice League: Angels and Demons
  • Justice League: Gods Among Us
  • Justice League: Gods Among Men

justice-league-ekip

Justice League filminin iki filmden oluşacağını biliyoruz. Şimdiye kadar Justice League Part 1 ve Justice League Part 2 olarak hep konuştuk. Neden böyle kalmasına izin vermiyorsunuz ki? Justice League ismi zaten başlı başına filmi tanımlıyor.

Aynı şeyi Batman v Superman: Dawn of Justice filminde de yaptılar. Şimdi filmin ismi Batman v Superman olarak kalsaydı biz anlamayacak mıydık yani? Bir alt isim furyasıdır aldı başını gidiyor!

Şimdilik düşünülen isimler bu şekilde ama muhtemelen biz kendi aramızda konuşurken Justice League 1 ve Justice League 2 diyerek geçeceğiz. Kimsenin Batman v Superman filminin tam adını konuşurken söylediğini duymadım.

[Güncelleme 04.06.2016 15:21] Bizim bu endişelerimizi duyan DC Comics’in Yaratıcı Direktörü Geoff Johns filmin adının sadece Justice League olacağını duyurmuş ancak Warner Bros. hâlâ resmi bir açıklama yapmadı. Biliyorsunuz ki Warner Bros. bazen yaramazlık yapabiliyor. Yazar Alan Moore, V for Vendetta ve Watchmen eserlerinin filme çekilmesini kabul etmese de Warner Bros. bunları film yapmıştı. Her an her şeye hazır olmalıyız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.