AYBABTUSinema Haberleri

John Wick 5, Dördüncü Film Biter Bitmez Çekilecek

Lionsgate, John Wick 5 filminin çalışmalarına başladıklarını doğruladı. Daha serinin dördüncü filmi çekilmeden yapım firmasından gelen haber şaşırttı.

Keanu Reeves‘in başrolde olduğu John Wick serisinin yeni filmi henüz çekilmeye başlamadı ama beşinci yapımın planları Lionsgate‘in üçüncü çeyrek bilançosuyla ortaya çıktı.

Reeves‘in Matrix 4‘ü tamamlamasından sonra yapımına geçileceği belirtilen yeni John Wick filmleriyle ilgili fazla bilgi paylaşılmazken, Lionsgate CEO‘su John Feltheimer, “John Wick aksiyon serimizin iki filmi için senaryoları hazırlamakla meşgulüz. John Wick 4‘ü, 2022‘nin Anma Günü haftasonunda sinemalara getirmeyi planlıyoruz. Gelecek yılın başlarında Keanu Reeves müsait olduğu zaman John Wick 4 ve 5‘i arka arkaya çekmeyi umuyoruz” dedi.

Serinin dördüncü halkasının başına geçeceği kesinleşen Chad Stahelski‘nin, hemen arkasından gelen beşinci filmi de çekeceği tahmin ediliyor. İlk iki filmi Derek Kolstad tarafından yazılan serinin üçüncüsünde yazar ekibine katılan Shay Hatten dördüncü yapımda da Kolstad ile birlikte çalışıyor.

İlk önce Mayıs 2021‘de izleyici karşısına çıkması planlanan John Wick 4‘ün yapım hazırlıkları Covid-19 salgını nedeniyle ertelenince gösterim tarihi 27 Mayıs 2022 olarak belirlendi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.