Dizi Haberleri

Liev Schreiber, Tom Clancy’s Splinter Cell: Deathwatch Dizisinde!

Geeked haftası kapsamında Netflix, son derece başarılı bir video oyunu olan Splinter Cell’den uyarladığı animasyon dizisinden ilk bakışı paylaştı. Dizinin adının Tom Clancy’s Splinter Cell: Deathwatch olduğunu öğrendik. Bu dizide Liev Schreiber video oyunundaki Sam Fisher’ı canlandıracak. Dizinin ortak yönetmenleri Guillaume Dousse ve Félicien Colmet-Daage, başyazarı ise Derek Kolstad (John Wick). Animasyon stüdyoları Sun Creature ve Fost ile yürütücü yapımcıları Kolstad, Helene Juguet, Hugo Revon ve Gerard Guillemot Ubisoft Film & Television için bir araya geliyor. Dizi ilk 2021 yılında ortaya çıkmıştı. Ancak Netflix uzun bir süre sessiz kaldı. Şimdi ise hayranlar animasyon dizisinin fragmanına ilk bakışı atacak.

Fisher ile ilk olarak 2002 yılında tanıştık. Fisher, NSA’nın “Third Echelon” adlı kurgusal bir kara operasyon biriminde çalışan yetenekli bir gizli ajan. Ancak seride Fisher artık 2013 yılında piyasaya sürülen Splinter Cell: Blacklist’te tanıtılan “Fourth Echelon” ile çalışıyor. Fisher 21. yüzyılın en ikonik video oyunu karakterlerinden biri. Fisher, akılda kalıcı gece görüş gözlükleri ve görevlerde başarılı olma konusundaki taktiksel yaklaşımıyla biliyoruz. Fisher’ın ayrıca karakterin daha iyi ve yumuşak yönünü ortaya çıkaran Sarah adında bir kızı var.

Splinter Cell Oyunları Ne Hakkında?

Oyunlar Metal Gear Solid ve Hitman gibi oyunlara benzer şekilde gizlilik, casusluk ve gizli operasyonlar sunmaktadır. Oyuncu Fisher’ın kontrolünü ele alır. Onun küresel terörizmi, siber savaşı ve siyasi komploları önleme konusundaki eylemlerini kontrol eder. Aynı zamanda belirli hedefleri öldürüp öldürmemek de dahil olmak üzere ahlaki açıdan zor karar verme süreçleriyle karşı karşıya kalır.

Bugüne kadar çıkan oyunların listesi şu şekilde:

  • Tom Clancy’s Splinter Cell (2002)
  • Splinter Cell: Pandora Tomorrow (2004)
  • Splinter Cell: Chaos Theory (2005)
  • Splinter Cell: Double Agent (2006)
  • Splinter Cell: Conviction (2010)
  • Splinter Cell: Blacklist (2013)

Altı oyunda da oyuncular tespit edilmekten kaçınmalı ve saklanmak için çevreyi kullanmalıdır. Oyun içi taktik olarak da bilgisayar korsanlığı, istihbarat toplama ve sabotaj kullanmalıdır. Seri, oyuncunun sevdiklerini ve çevrelerindeki dünyayı korumak için neredeyse imkansızı deneyen yalnız kurtarıcı rolünü üstlenmesine olanak tanıyor.

YouTube player
Splinter Cell: Deathwatch Fragmanı

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.