Sinema Haberleri

Jason Momoa’nın Yeni Aquaman Kostümü Ortaya Çıktı

Aquaman and the Lost Kingdom‘dan yayınlanan ilk görselle Aquaman‘in yeni kostümü ortaya çıktı.

Aquaman’in beyazperdedeki 2. solo macerasının çekimleri Haziran sonunda başladı. James Wan‘ın yeniden yönetmen koltuğunda oturacağı filmle ilgili pek çok detay gizli tutuluyor şimdilik. Ama oyuncular çok heyecanlı, özellikle Jason Momoa son birkaç aydır Instagram üzerinden dövüş antrenmanlarını paylaşarak “Çok heyecanlıyız, süper bir iş geliyor!” mesajı veriyor takipçilerine. Aquaman’in yeni kostümünü paylaşma şerefi de Momoa’ya nasip oldu.

Ünlü oyuncunun “İkinci raunt. Yeni kastüm. Daha çok aksiyon.” açıklamasıyla paylaştığı kostüm, aşina olduğumuz Aquaman kostümünden oldukça farklı bir tasarıma sahip. İlk filmde gördüğümüz çizgi roman esintili yeşil sarı pullu zırh, yerini koyu lacivert bir zırha bırakmış. Aslında çizgi roman okuyucularına çok da yabancı olmayan bir tasarım bu çünkü muhtemelen Aquaman’in buna çok benzeyen bir gizlilik zırhı var. Momoa “Daha çok aksiyon,” yazmış yazmasına belli ki Atlantis Kralı’nın yeni filmde daha dikkatli adımlar atması gerekecek.

Yeni Filmin Konusu Ne Olacak?

Dediğimiz gibi henüz çok detay bilmiyoruz ama teoriler yeni filmde Necrus‘u ziyaret edebileceğimizi gösteriyor. Necrus, bulunduğu yerin sık sık değişmesiyle meşhur bir sualtı şehri, The Lost Kingdom’daki kayıp krallığın burası olduğu düşünülüyor. Çizgi romanlarda da çok az görünen şehrin lideriyse Mongo adında zalim bir hükümdar. Denizlerin sadece sualtında nefes alabilenlere ait olduğunu düşünen Mongo, insanlığa karşı büyük kin güden bir karakter. Bir noktada Arthur Curry’yle çakışacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok tabii.

Amber Heard, Yahya Abdul Mateen II ve Patrick Wilson sırasıyla Mera, Black Manta ve Ocean Master olarak geri dönecek. Game of Thrones‘da Euron Greyjoy‘u canlandıran Pilou Asbaek de kadroya katılmış. Rolü belirsiz ama muhtemelen Mongo olarak izleyeceğiz kendisini.

Aquaman and the Lost Kingdom, 2022 Aralık ayında vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Yeni kostüm güzel olmuş ama ZSJL’deki deseni daha çok sevdim ben. Yine de Shazam’e veya sızan The Flash kostümüne kıyasla çok daha iyi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.