Sinema Haberleri

Iron Man’in Anısına İtalya’da 4 Metrelik Heykel Dikildi

Avenger: Endgame filminde hayatını kaybeden Tony Stark/Iron Man anısına İtalya‘nın Forte dei Marmi kasabasında bir heykel inşa edildi.

Robert Downey Jr‘ın 10’u Marvel Sinematik Evreni‘nde olmak üzere 23 filmde canlandırdığı Tony Stark/Iron Man karakteri anıtsal olarak da ölümsüzleşmiş oldu. Fortino Lorenese Galerisi‘ndeki “Oltre Verso” sergisi için heykeltıraş Daniele Basso tarafından tasarlanan Iron Man heykeli çelik ve pirinçten yapılmış. İçerdiği malzemeler nedeniyle “Man of Steel” adı verilen 4 metrelik heykel, Iron Man‘in ikonik 3 noktalı “Süper kahraman inişini” tasvir ediyor.

Avengers: Endgame‘de herkesi gözyaşlarına boğan Tony Stark/Iron Man karakterinin onuruna yapılan heykelin önünde, “Sinema dünyasındaki ölüm yılında Iron Man‘e ithaf edilen ilk anıt. Hayatını inandığı idealler için savaşmaya adayan Tony Stark‘ı kutluyoruz. Bize; hepimizin zamanımızın kahramanları olduğumuzu, insanlığın geleceğinin kararlarımıza bağlı olduğunu, her birimizin kahraman olması gerektiğini hatırlatıyor” yazıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.