Haberler

Magic: The Gathering ve Marvel İş Birliği Detayları Açıklandı

Magic: The Gathering ve Marvel iş birliğinin ilk adımları nihayet atılıyor. Wizards of the Coast, 2023 yılında Marvel ile bir ortaklık kurduğunu duyurmuştu, ancak bu iş birliğinin detayları, 2024 New York Comic Con’da resmen paylaşıldı. Bu iş birliği, 4 Kasım 2024 tarihinde Marvel temalı Secret Lair setlerinin piyasaya sürülmesiyle başlayacak.

Secret Lair: Marvel Karakterleriyle Buluşuyor

Magic: The Gathering hayranları için Marvel evreninin sevilen karakterlerini içeren beş farklı Secret Lair seti sunulacak. Her bir Secret Lair seti, bir Marvel karakteri üzerine temellendirilmiş olacak ve bu karakterlerden esinlenilmiş orijinal bir Efsanevi yaratık barındıracak. Bu özel setler; Black Panther, Storm, Iron Man, Wolverine ve Captain America gibi ikonik karakterleri içerecek.

Videoyu Twitter üzerinden de görüntüleyebilirsiniz

Örneğin, Iron Man kartı, oyunda Treasure jetonları yaratacak ve ardından bir eşyayı feda ederek, feda edilen kartın mana değerine göre bir başka eşyayı desteğinizden bulmanızı sağlayacak. Bu etkileyici yetenekler, her karakterin özelliklerine uygun bir biçimde tasarlanmış.

Secret Lair Setlerinin İçeriği ve Fiyatları

Her Secret Lair setinde, ana karakterin etrafında şekillenen dört yeniden baskı kartı da bulunacak. Bu setlerin fiyatları ise şöyle olacak: non-foil kartlar için 39,99 dolar, foil kartlar için 49,99 dolar.

Aşağıda her bir Secret Lair setinin detaylı açıklaması yer alıyor:

Secret Lair x Marvel’s Captain America

Adalet, özgürlük ve onur—Captain America’nın yüksek ideallerini koruyan bu set, efsanevi Captain America kartı da dahil olmak üzere, mazlumları savunmaya adanmış cesur kartlarla dolu. Kart sanatçıları arasında Anthony Devine, Howard Lyon, Ryan Pancoast, Livia Prima ve Chris Rahn yer alıyor.

Secret Lair x Marvel’s Iron Man

Milyarder, dahi, süper kahraman ve şimdi Secret Lair Drop—Tony Stark gerçekten her şeyi yaptı. Bu yüksek teknolojiyle donatılmış set, beş güçlü kartı ve yeni efsanevi Iron Man kartını içeriyor. Sanatçılar arasında Bud Cook, Justyna Dura, Lie Setiawan, Anna Steinbauer ve Marco Teixeira bulunuyor.

Secret Lair x Marvel’s Wolverine

Mutant iyileşme faktörü ve ölümcül içgüdüler—X-Men’in en amansız üyesi Wolverine, bu vahşi kart setiyle sahnede. Bu setin sanatçıları arasında Victor Adame Minguez, Alexander Mokhov, Anna Podedworna ve Eliz Roxs yer alıyor.

Secret Lair x Marvel’s Storm

Storm geliyor, fırtınaya hazırlanın! X-Men’in elektrik lideri Storm’un büyüleyici sanatıyla donatılmış bu set, beş fırtına gücünde kart içeriyor. Sanatçılar arasında Miguel Mercado, Francisco Miyara, Kevin Sidharta, Magali Villeneuve ve Pauline Voss yer alıyor.

Secret Lair x Marvel’s Black Panther

Wakanda’nın yüreğinden Secret Lair’in derinliklerine—Black Panther bu setle sahnede. T’Challa’nın savaşçı kral alter egosunu temsil eden bu set, Vibranium‘un gücünü beş muhteşem kartla oyunculara sunuyor. Sanatçılar arasında Tyler Jacobson, Jake Murray, Ernanda Souza, Swayart ve Salvatorre Zee Yazzie bulunuyor.

Marvel’s Spider-Man Seti de Yolda

Wizards of the Coast, ayrıca bir Tentpole Booster setini de duyurdu. Bu set, Spider-Man temalı olacak ve tam sürümü 2025 yılında piyasaya çıkacak. Henüz kartlar hakkında fazla bilgi paylaşılmadı ve oyunun hangi formatlarda yasal olacağı tartışılmıyor. Ancak, bu set, 2023’te çıkan ve Modern formatta yasal olan Lord of the Rings setiyle karşılaştırılıyor. Spider-Man setinin bu kuralları izleyip izlemeyeceği ise henüz belirsiz.

Marvel ve Magic: The Gathering’in bu muazzam iş birliği, hayranların büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Secret Lair setleri ile başlayacak olan bu yolculuk, Magic evrenine Marvel’ın süper kahramanlarını getirerek oyuna yepyeni bir heyecan katacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.