Sinema Haberleri

Hellboy 3’ün Kaderi Pacific Rim 2’ye Bağlı

hellboy-banner

Helboy II: The Golden Army 2008’de vizyona girdiğinden beri, hayranlar olarak devam filmiyle ilgili herhangi bir açıklamayı büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz.

Hellboy II: The Golden Army’de Tom Manning rolünde izlediğimiz Jeffrey Tambor’un geçtiğimiz Ekim ayında yaptığı “Hellboy 3 belki olabilir,” açıklaması ve Ron Perlman’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımdan beri projeden pek bir ses duymamıştık. Ta ki yönetmen Guillermo del Toro‘nun The Daily Beast’e yaptığı açıklamaya kadar.

Projenin yaklaşık olarak 120 milyon dolara mâl olacağını belirten del Toro, yapım şirketlerinin böyle bir meblağı harcamak konusunda pek de hevesli olmadıklarını söylüyor ama yönetmen umudunu kaybetmiş değil; zira yönetmenin 4 Ağustos 2017’de vizyona girecek olan filmi Pacific Rim 2 gişede yeterli başarıya ulaşırsa Legendary Pictures, Hellboy 3 için yönetmene gerekli desteği sağlayabilirmiş. Gerekli desteği bulsa bile del Toro yeni bir Hellboy filmini 2019 ya da 2020’den önce göremeyeceğimizi de ekliyor.

hellboy-guillermo-del-toro

Guillermo del Toro, Hellboy 3 için bir senaryo kaleme almaya başladı mı henüz bilmiyoruz ama ünlü yönetmenin yol haritası aklında hazır gibi gözüküyor. Yeni filmi Crimson Peak bu Ekim’de gösterime girecek olan yönetmen, önümüzdeki sonbaharda Pacific Rim 2’nin çekimlerine başlayacak. Dark Universe projesinden çekilerek programında bir boşluk yaratan del Toro, belki de bu boşluğu Hellboy 3 ile dolurur.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.