Sinema HaberleriVideo Galeri

Gareth Edwards’ın Yapay Zeka Temalı Yeni Filmi The Creator İçin Fragman Yayınlandı

Son olarak Disney için 2016 yılında Rogue One filmi için kamera arkasına geçen Gareth Edwards, uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni projesini ortaya çıkardı. The Creator’un fragmanı gerçekten de ilgi uyandırıcı gözüküyor.

Gareth Edwards‘ın kendi yazdığı kısa bir öyküden uzun metraj filme çevrilen The Creator‘a ilk bakış atma şansı yakaladık. Bir süre önce duyurulan ve sonrasında sessizliğe gömülen film için bir fragman yayınlandı. Fragmandan da göreceğiz gibi insanoğlu ve yapay zeka arasındaki amansız savaş konu edinilecek.

Başrolünde John David Washington (Tenet, BlacKkKlansman) yer alan filmde, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson gibi önemli isimler de yer alıyor. Film yakın gelecekte insanlığa savaş açan bir yapay zekaya karşı olan mücadeleyi konu edinecek. Edwards filmin senaryosunu yazıp aynı zamanda filmi de yönetti.

Filmin 29 Eylül 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Film için ayrıca bir de tanıtım posteri yayınlandı. Son dönemde sıklıkla karşılaştığımız mor-kırmızı neon tonlarda, tüm oyuncuların kellelerinin süzüldüğü posterler yerine, daha alıcı bir tasarımla hazırlanmış olması da hoş bir detay olmuş.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.