Sinema Haberleri

G.I. Joe, Snake Eyes Konulu Solo Bir Film İle Sinemalara Dönüyor

1980’li yılların kült aksiyon figürleri serisi G.I. Joe,  sinema ekranına dönüş yapmaya hazırlanıyor. G.I. Joe, 2009 ve 2013 yıllarında yayınlanan The Rise of Cobra ve Retaliation filmlerinden sonra sinemada kendisine yer bulamamıştı. Ama bu sessizlik yakın zamanda son bulacak hem de popüler karakterlerden birisi olan Snake Eyes’ın hikayesinin anlatılacağı solo bir film ile.

Film Hakkında Bildiklerimiz: Neredeyse Sıfır

The Hollywood Reporter’ın haberine göre; Paramount şirketi Snake Eyes’ı Hasbro ile ortaklaşa çekeceği filmler listesine eklemiş. Ayrıca filmin senaryosunu da Beauty and the Beast ve The Huntsman: Winter’s Way filmlerinin yazarlığı ile tanınan Evan Spiliotopoulos’un yazacağı konuşuluyor. Ancak bu Snake Eyes temalı filmin, Hasbro’nun duyurduğu ve 2020’de çıkacak olan G.I. Joe filmi olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Filmin tam olarak hikayesi hakkında da bir bilgi bulunmuyor. Ancak simsiyah kostümü ve sessizliği ile ünlü ninja Snake Eyes’ın ezeli düşmanı olan Cobra’nın komutanlarından ve bu düşmanlığı pekiştirircesine beyaz giyinen Storm Shadow’un da filmde olması oldukça olası gözüküyor.

Orijinal ve en popüler figürlerden  birisi olan Snake Eyes her ne kadar filmlerde kendisine çok büyük bir rol bulamamış olsa bile animasyon ve çizgi roman serilerinde oldukça odak noktası olmuştu. Ayrıca kendisine ait solo bir film ile de bu rolünü pekiştireceğine hiç şüphe yok.

The Rise of Cobra ve Retaliation filmlerinde Snake Eyes karakteri Ray Park tarafından canlandırılmıştı ancak yeni filmin, öncekilerin devamı niteliğinde olup olmayacağı da bilinmiyor. Tabii söylentiler ise bu solo filmin G.I. Joe evrenine tamamen yeni bir bakış açısı getireceğinden bahsediyor. Bu nedenle karşımıza farklı bir aktör tarafından canlandırılan bir Snake Eyes çıkabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.