Sinema Haberleri

Evil Dead Filmleri Geri Gelecek

Evil Dead serisinin yaratıcılarından Sam Raimi‘ye göre yakında yeni bir  filmi izleyebiliriz. Ancak filmin nasıl olacağı konusunda kafaları oldukça karışık görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde Crawl isimli başka bir korku filminin tanıtımını yaparken sorulan sorular üstüne Sam Raimi, ünlü korku filmi serisi ile ilgili şunları söylemiş. 

Ash vs. Evil Dead dizisi de iptal edildikten sonra serinin televizyonda bir geleceği olduğunu düşünmüyorum. Yeni bir film yapmayı çok isterim ki sıradaki film konusunda Bruce Campbell ve Rob Tapert ile konuşuyoruz. Bazı fikirler üstünde çalışıyoruz ve yakında yeni bir film yapmayı istiyoruz.

Orijinal filmlerdeki ekibin yeniden birlikte çalışıyor olması oldukça heyecan verici. Ancak Ash vs. Evil Dead dizisinin iptalinden sonra Bruce Campbell, Ash rolünden emekli olduğunu açıklamıştı. Tabii Sam Raimi ise bu konuda farklı düşüncelere sahip.

Eğer Bruce Campbell, fikrini değiştirip emeklilikten ayrılıp seriye dönerse bu harika olur. Böylelikle orijinal seriyi devam ettirebiliriz. Eğer olmazsa da yeniden yapımın yönetmeni Fede Alvarez‘le çalışmak da beni çok mutlu eder. Ancak kendisi şimdilerde çok başarılı ve yoğun bir programa sahip. Bu yüzden bunun olacağını pek sanmıyorum. Tabii bunların yanında 3. bir olasılık hakkında da konuşuyoruz. Kısacası önümüzdeki 6 aylık zamanda film serisi hakkında bazı gelişmeler görebileceksiniz.

3. seçeneğin ne olduğunu hakkında ipucu verilmemiş ancak serinin sıfırlanmasını ya da Ash vs. Evil Dead dizisindeki karakterlerin hikayelerini içeriyor olabilir. Kısacası bizleri nasıl bir filmin beklediği konusunda ortada kesin bir bilgi yok. Yapımcıların kafası da oldukça karışmış görünüyor. 

Öyle ya da böyle yakın zamanda yeni bir Evil Dead filmi izleyeceğimiz için sevinebiliriz ama. Özellikle de serinin hayranları için oldukça sevindirici bir haber olduğunu düşünüyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.