Sinema Haberleri

Dune: Part 2 Karakter Posterleri Yayınlandı

Dune: Part 2 karakter posterleri ile yeni filmin karakterlerini yakından görüyoruz. Uzun bir bekleyişin ardından Dune‘un devam filmi olan Dune: Part 2, merakla beklenen posterleri ile hayranlarını heyecanlandırıyor. İlk film, Frank Herbert‘ın epik romanının yalnızca ilk yarısını kapsıyordu ve büyük bir başarı elde etmişti. Şimdi ise devam filmi için geri sayım devam ederken yeni Dune: Part 2 karakter posterleri ile bazı karakterler ilk kez görücüye çıkıyor.

Dune: Bölüm İki’nin Hikayesi

Warner Bros. ve Legendary’den alınan resmi konu özeti, devam filminin odak noktasını şu şekilde açıklıyor:

Bu devam filmi, ailesini yok eden komploculara karşı intikam savaşında Chani ve Fremenlerle birleşen Paul Atreides’in efsanevi yolculuğunu keşfedecek. Hayatının aşkı ile bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Paul, sadece kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çalışacak.

Karakterler ve Oyuncu Kadrosu

Devam filminde, Timothée Chalamet‘in canlandırdığı Paul Atreides ve Zendaya‘nın hayat verdiği Chani gibi ana karakterlerin yanı sıra Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Josh Brolin ve Stellan Skarsgård gibi önemli isimler de geri dönüyor. Yeni katılan oyuncular arasında Florence Pugh, Austin Butler ve Christopher Walken gibi isimler bulunuyor. Ancak, ilk filmin bazı karakterleri devam filminde yer almayacak.

🔸 Dune Eserinde Neden Bilgisayarlar Yok? – FRPNET

Fragman ve Beklentiler

Dune: Part 2’nun ilk fragmanı, kitaptaki önemli bir sahneye vurgu yaparak heyecanı artırdı.

YouTube player
Fragmanı Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz

Paul’un kum solucanına binmesi, izleyicilere devam filminin epik atmosferini taşıyacak gibi görünüyor. Fragman aynı zamanda Paul ve Chani’nin yanı sıra Fremenlerin mücadelesini de ön plana çıkarıyor.

YouTube player
Fragmanı Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz

Vizyon Tarihi

Dune: Part 2, 15 gün geri çekilen vizyon tarihi ile 1 Mart 2024’te seyirciyle buluşacak. Hem aşk hem de savaş unsurlarını içeren bu devam filmi, ilk bölümün başarısını sürdürebilecek mi, izleyicilerin beklentilerini karşılayacak mı, zamanla ortaya çıkacak. Şimdilik, hayranlar yeni posterlerle karakterleri tanıma şansını yakalayabilir ve devam filminin fragmanını izleyerek heyecanlarını daha da artırabilirler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.