AYBABTUDizi Haberleri

The Last of Us Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

HBO patronu Casey Bloys, izleyicilerin The Last of Us uyarlamasını ne zaman izleyeceğini açıkladı. Dizi, bir aksilik olmazsa 2023 ilk aylarında karşımıza çıkacak.

Post-apokaliptik The Last of Us‘ın yaklaşan HBO uyarlaması için bir çıkış tarihi nihayet açıklandı.

The Hollywood Reporter’a konuşan HBO patronu Casey Bloys, The Last of Us çalışmalarının iyi gittiğini belirtti ve izleyicilerin gelecek yılın başlarında oyunun dizisini görmeyi dört gözle bekleyebileceklerini açıkladı.

İlgili Makaleler

2023’ün başlarında gelebilir.

Bloy’un The Last of Us’ın karanlık ve gaddar bir dünya görüşüyle ​​ekranları aydınlatabileceğini ifşa etmesi, dizinin uzun süredir HBO’ya gelmesini bekleyen hayranları kesinlikle memnun edecek.

2013 yılında piyasaya sürülen ve Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan The Last of Us, oyuncuları kıyamet sonrası Amerika Birleşik Devletleri’nde genç bir kız olan Ellie‘ye eşlik etmekle görevli bir kaçakçı olan Joel‘i canlandırırken bulur. Oyuncular, ülkeye yayılmış Cordyceps mantarının mutasyona uğramış bir türü tarafından enfekte olan insanlara ve yamyam yaratıklara karşı kendilerini savunmak için ateşli silahlar, gizlilik ve diğer taktikleri kullanmalıdır.

The Last of Us Dizi Setinden Yeni Görüntüler Sızdırıldı

The Last of Us, bir PlayStation klasiği haline geldi ve tüm zamanların en çok beğenilen video oyunlarından biri olmayı başardı. Eleştirmenler, oyunun sinematik anlatımı ve derinlemesine karakterizasyonu konusunda övgüler yağdırırken oyundaki öğeler diziye uyarlanmaya başladı. Devam oyunu olan The Last of Us Part II, 2020’de piyasaya çıktı ve pek çok oyuncunun beğenisini topladı.

Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Anna Torv gibi oyuncuları da dizide izleyeceğiz.

HBO’nun ekranlara getireceği çok fazla malzeme var ama memnun etmesi gereken kitle oldukça zor beğenecek gibi görünüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.