Sinema Haberleri

Buck Rogers’ın Geri Dönüşü İçin Çalışmalar Başladı

Legendary Pictures, farklı platformlarda yayınlamak üzere bir dizi Buck Rogers projesini hayata geçirmek istiyor.

İlk defa 1928 yılında bir kısa hikayede yer alan ve sonrasında bant-karikatür halinde yayınlanan Buck Rogers, bilimkurgu türünde yer alan en eski karakterlerden biri. Yıllar içerisinde birçok farklı alanda uyarlamaları yapılan, hatta Dungeons and Dragons’ın yaratıcısı TSR tarafından FRP sistemine de uyarlanan Buck Rogers’tan çok uzun yıllardır ses seda çıkmıyordu.

Hollywood Reporter’da yer alan habere göre Don Murphy ve Susan Montford, Buck Rogers’ın lisanslanması için bir süredir görüşme halinde. Karakteri beyaz perdeden, animasyona, çizgi romanlardan web serilerine kadar birçok farklı alanda tekrar ele almak istiyorlar. Legendary Pictures’ın da bu işe dahil olması bekleniyor.

Öte yandan şu an için bu bilgiler söylenti seviyesinde. Ne yapımcılardan ne de Legendary Pictures’tan resmi bir açıklama var. Space Opera/Atom Punk türündeki Buck Rogers, sinema için aranan yeni kan olabilir mi? Yoksa çok eskilerde kalmış, geçerliliğini yitirmiş bir karakter mi?

Birinci Dünya Savaşı gazisi olan Buck Rogers, geçirdiği bir gas patlaması kazası sonucunda kendisini 25. Yüzyıl‘da bulan biri. Dönemin pop kültür ögelerine, bilimkurgu türündeki eserlere de esin kaynağı olan Buck Rogers, bir film olsa iş yapar mı, açıkçası pek bilemiyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.