Sinema Haberleri

Blade Runner 2049 İçin Harika Yorumlar Geliyor

Bilimkurgu sinemasının kült filmlerinden Blade Runner‘ın devam filmi olan Blade Runner 2049, 6 Ekim tarihinde vizyona girecek. Ancak geçtiğimiz günlerde filmin basın gösterimi yapıldı.

Basın gösterimi sonrasında eleştirmenlerden gelen ilk yorumlar, bizi mükemmel bir filmin beklediğinin işaretlerini veriyor. Birçok eleştirmen film hakkında oldukça pozitif ifadeler kullanırken ortak kanı yönetmen Denis Villeneuve‘nin harika bir iş ortaya koyduğu yönünde.

Yorumlar

BLADE RUNNER 2049 bir bilimkurgu başyapıtı; türünün artık görmediğimiz önemli bir örneği. Görsellikler akıl alıcı, kesinlikle muhteşem.

#BladeRunner2049 şimdiye kadar izlediğim en aklımı başımdan alan filmlerden birisi. Nefes kesici ve insanı başka yere götüren. Denis Villeneuve’nin başyapıtı.

Müjde! Blade Runner 2049 olağanüstü bir devam filmi ve hikaye için harika bir genişleme olmuş. Beklentim çok yoktu ama sonunda onu SEVEREK bıraktım. (Leto’ya rağmen!)

https://twitter.com/jhoffman/status/912709122063261696?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fio9.gizmodo.com%2Fajax%2Finset%2Fiframe%3Fid%3Dtwitter-912709122063261696%26autosize%3D1

Blade Runner 2049 harika. Görsel olarak, kara film köklerinin parıldadığı, ince ve şaşırtıcı bir gizemle bezeli harika bir bilimkurgu. 2017 yılının açık ara en iyisi.

Herkes Denis Villeneuve önünde diz çöksün. İmkansızı başardı ve Blade Runner 2049 ile büyük bir başarı sağladı. Bayıldım.

Blade Runner 2049’u izledim ve MUHTEŞEMDİ.

Blade Runner 2049, orijinalini aşan nadir devam filmlerinden birisi. Harika performans & görseller nefes kesici. Villeneuve başarmış.

Blade Runner 2049’u izledim ve çok beğendim. GÖRKEMLİ. Konsepti yenilenmiş haliyle sunan bir yapıt. Sylvia Hoeks tam bir rol çalan.

Bu kadar güzel yorumdan sonra film hakkında beklentilerimizi daha da yükseltmemiz gayet normal gibi duruyor. Özellikle de Incendies gibi bir şahesere imza atmış olan Denis Villeneuve‘nin filmin yönetmeni olması bu konuda beklentilerimi en üst noktaya çıkarmama neden oluyor.

Ridley Scott‘ın ilk filmde yükselttiği çıta, bu filmde daha da yukarılara taşınacak gibi duruyor.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.