Sinema Haberleri

Black Widow Filmi Gelecek Mi?

black-widow-banner

Aslında Black Widow karakterini diğer Marvel filmlerinde sık sık görmüştük. Bir süre sonra çıkacak olan Captain America: The Winter Soldier ve The Avengers: Age of Ultron filmlerinde de bulunmasının yanı sıra Iron Man 2 ve The Avengers filmlerinde de kendisini görmüştük.

Şimdi ise resmi yetkililerin açıklamalarına göre 2015 yılının Mayıs ayında başlı başına bir Black Widow filmi izleyeceğiz!

Hiç şüphe yok ki Black Widow deyince akla Scarlett Johansson geliyor ki ben de yılların Marvel okuyucusu olmama rağmen aklıma her zaman Scarlett Johansson’ın harika performansı geliyor.

Black WidowMarvel Studios’ta Yapımcılık Başkanı olan Kevin Feige’nin söylediklerini sizlerle paylaşalım istedik;

“Mart ayının sonunda yeni Avengers filminin çekimlerine başlıyoruz. Black Widow’un bu filmde oynayacağı kısım çok büyük. Biz de filmlerle birlikte kendisi hakkında daha çok şey öğrendik; nerelerden gelip, neler yaşayıp bu filmlerde yer edindiği gibi şeyler. Onu kendi ayrı filminde görmek ve irdelemek çok güzel olacaktır ve bizimde bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor.”

Zaten izleyicilerin tepkilerine bakılırsa Black Widow karakteri oldukça sevildi. Ayrı bir film düşüncesi de şimdiden bir heyecan yarattı.

Kısaca bahsetmek gerekirse Black Widow (Natasha Romanova), genç yaştan itibaren harika bir suikastçı ve casus olarak eğitilmiş bir askerdir. Ruslar tarafından eğitilip kullanılsa da sonradan Çin’in en büyük suç örgütü The Hand’e, oradan da Avengers ile savaşmak üzere gönderilmiş (beyni yıkanmış bir şekilde) ve kendine gelip Avengers’a katılmıştır. O günden beri de S.H.I.E.L.D. ve Avengers için saha görevlerini sürdürmektedir.

Bunun dışında Feige,  4 Nisan 2014 tarihinde çıkacak olan Captain America: The Winter Soldier filmi içinde bazı şeyler söyledi,

“Bu filmle birlikte sinema evreninin alışageldik dinamik yapısını değiştirmek istedik. Filmin başındaki Captain America ile sonundaki halinin birbirinden oldukça farklı bir yapıda olmasını sağladık. Yani Avengers: Age of Ultron filmini gördüğünüzde, daha önce bıraktığınızdan çok daha farklı bir ortama şahit olacaksınız. Bu da çizgi roman hikaye akışını sevmemizden kaynaklanıyor. Karakterler önce kendi çizgi romanlarında gözüküyorlar, sonra diğer karakterlerle çok güçlü düşmanları yenmek için birleşiyorlar ve sonra tekrar ayrılıp kendi yollarını çiziyorlar.”

Hal ve durum böyleyken bizler de merakla Black Widow filmi için gün sayıyoruz. Şimdiden ellerine sağlık Marvel!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.