Sinema Haberleri

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi – Yeni Fragman

300 - Rise of an Empire banner

Eğer Zack Snyder ve Timur Bekmambetov beraber film çekselerdi o film 5,5 saat sürer ve büyük ihtimalle senaryonun yarısına gelirdik zira ikisi de yavaş çekimi her nedense gösterişli düşünen iki zibidi.

Neyse ki 300 Spartalı‘nın devam filmi 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi‘nde sadece Snyder’la muhatabız yoksa işimiz zordu.

300: Rise of an Empireİlk filmde Leonidas‘ın genel Hollywood standartlarına göre tarihen doğru verilen savaşının ardından ikinci filmde Yunan eyaletlerinin birleşip Pers kralı Xerxes‘e karşı verdiği Artemisium Deniz Savaşı‘nı izleyeceğiz.

Perslerin 1200 gemisine karşılık yine Yunanlıların az ama öz 297 gemisinin karşılaştığı savaşta çıplak adamlar, kocaman bağırışlar, boşluğa atlamacalar ve piercingin o zamanlar neden moda olmadığının kanıtları yeniden kendini izletecek. Bu sefer motivasyon yüksek, Eva Green‘i Bodrum’lu Karya Kraliçesi 1. Artemis olarak izleyeceğiz ve ayrıca Xerxes’in neden acayip kıyafetler giyerek Tanrı Kral olduğunu bu filmde öğreneceğiz.

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi filmi 7 Mart 2014‘te sinemalarda.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geçenlerde çıksada izlesem diyodum 2. si :D bi hevesle açtım yukarıda tanıtım için yazılan yazıyı okuyunca bı tuhaf oldum ne kadar gaddarca bı yorumcusun abı ya :D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.