Dizi Haberleri

Baby Groot Animasyon Dizisi Duyuruldu

Çizgi romanların sinematik evrenlerindeki tatlı kahramanların yarattığı heyecana bir yenisi eklendi. Baby Groot, animasyon dizisiyle karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz günlerde ilk bölümünü izlediğimiz What If..?‘in yapımcısı Brad Winderbaum, Baby Groot’u odak alan bir animasyon dizisi üzerine çalıştıklarını söyledi.

Sinematik evrenini yaptığı animasyonlarla genişleten ve bağlayan Marvel, bu hamlesine ilişkin çokça beğeni almış olacak ki, bu gibi işlerden daha fazlasıyla göreceğimiz yetkililerce sıkça dile getiriliyor.

İlgili Makaleler

Winderbaum, animasyonlar sayesinde beyaz perdede çok daha fazla uçuk kaçık hayallerini seyircilerle buluşturabileceğinden bahsederken, Baby Groot’un bu projede yalnız olmadıını ve ilerleyen zamanlarda bu gibi yapımları çok daha fazla göreceğimizi belirtti.

Sinema sektörü son zamanlarda, Groot, Baby Yoda, King Shark gibi bir çok çizgi dışı sevimli karakterlerin bolca sosyal medyaya ve gönüllere taht kurduğunun farkında olacak ki çoğu yapımda artık zorlama da olsa bu tür karakterlerini görüyoruz. Şahsen ben Marvel’ın hem hamlesinden şimdilik çok memnunum.

Siz başka hangi çizgi roman karakterlerini beyaz perdede görmek istersiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.