Oyun Haberleri

Zil Çaldı, Dersler Başladı! Two Point Campus Çıktı

Öyle bir okul düşün ki her mesleğin eğitimini almak mümkün. Şövalyelik ve mezar soygunculuğu da dahil! Bu fikrin hoşuna gittiğini biliyoruz. Öyleyse o okulu Two Point Campus ile kurup yönetmeye ne dersin?

Two Point Hospital‘ı SEGA ile iş birliği yaparak geliştiren Two Point Studios‘un ikinci oyunu Two Point Campus oldu. Eskilerden School Tycoon‘u anımsatmasıyla nostalji yaratan bu yeni okul kampüsü kurma ve yönetme oyunu aslında School Tycoon’u sollayıp geçiyor. Zira bu oyunda sıradan bölümler ve derslere yer yok. Büyücülük, ajanlık ve palyaçoluk gibi keyifli şeylerle uğraşacağız. Matematik ve edebiyat gibi sıkıcı derslerle değil!

Ayrıca tabii ki Karanlık Sanatlar dersi de sunacağız öğrencilere. Hogwarts’ta Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersi varsa Karanlık Sanatlar dersine de talep olacaktır. Öyle değil mi? Maddi dolandırıcılık dersleri zaten bir klasik. Her jenerasyondan öğrencinin daima ilgisini çeken bir içerik.

Tabii oyunda öğrencilerimizin yalnızca akademik başarısıyla ilgilenmiyoruz. Ders aralarında dinlenebilecekleri parklar yapmak ve dersi asıp gidebilecekleri öğrenci toplulukları kurmak da bizim sorumluluğumuzda.

Ayrıca öğrencilerin iyiliği için onların yurt hayatlarındaki sıkıntıları da çözmek gerektiğini biliyoruz. Örneğin horlayan oda arkadaşına sahip öğrencilerin notlarının düştüğü istatistiksel bir gerçek. Buna izin veremeyiz. Platonik aşklar da sözlü notlarının düşmesine sebep oluyor. İyi bir müdürün tüm bunları göz önünde bulundurması gerek.

Son olarak her öğrencinin biricik ve özel olduğunu da hatırlatmalıyım. Genel geçer problemler dışında öğrencinin kişiliğine has problemler de olabilir. Gotik yaşamı benimsemiş bir öğrenci sınıfın maskotu ile iyi geçinemeyebilir. Kendinizi bu tarz sosyal gerginlikleri gidermeye de hazırlamanızı tavsiye ederiz.

Ama benim merak ettiğim bir şey var. Sizce sınav döneminden hemen önce revir rapor almak isteyen öğrencilerin akınına uğruyor mudur? Oynayıp görelim bakalım!

Two Point Campus Xbox Game Pass’te Var!

Oyunun fiyatı günümüz standartlarında normal karşılansa da hâlâ birçoğumuz için yüksek. Two Point Campus’ün güncel fiyatı 323 TL. Üstelik muhtemelen daha sonra DLC paketleriyle iyice tuzlu bir hale gelecek. Zira önceki oyun olan Two Point Hospital’ın şu an 10 DLC’si bulunuyor.

Neyse ki Xbox Game Pass yine yardımımıza koştu. Two Point Hospital 9 Ağustos’ta çıktı ve çıktığı gibi Game Pass oyunlarına dahil oldu. Yani okullar açılana kadar kampüs kurup yönetmek istiyorsanız 323 TL yerine 30 TL karşılığında bu oyunu ve yüzlercesini bir ay boyunca gönlünüzce oynayabilirsiniz. O yüzlerce oyundan birkaçını örnek vermek gerekirse:


Arkeoloji bölümünün tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.