Oyun Haberleri

Yeni Sıra Tabanlı Warhammer 40K Oyunu – Sanctus Reach

warhammer-sanctus-reach-banner

Yeni bir sıra tabanlı Warhammer 40K oyunu mu geliyor? Üstelik Space Wolflar da mı var?

Daha evvelden gerek Chaos Gate, gerekse (her ne kadar Epic 40K olsa da) Final Liberation ile masaüstü Warhammer 40k deneyimini bize yaşatmaya çalışan farklı çok WH 40K oyunu çıktı. Son olarak piyasaya tur bazlı olarak eski “Rites of War” gibi, WH40K : Armageddon ile panzer general tadında bir deneyim yaşadık ki hiç te fena değildi. Ama Straylight Entertaintment‘ın yapımcılığını üstlendiği ve dağıtımcılığını Slitherine‘in yapacağı Warhammer 40.000: Sanctus Reach bildiğimiz klasik masa üstü strateji deneyimini bize yaşatmayı hedefliyor gibi.

warhammer-sanctus-reach-resim

Sanctur Reach sisteminde geçecek oyunun senaryosunda, ünlü (ve çok sevilen) Space Marine Chapterlarında Space Wolflar’ı kontrol edeceğiz ve Grukk Face-Rippa komutasındaki Ork güçlerine karşı savaşacağız (ama bir Ork senaryosu da fena olmaz aslında).

warhammer-sanctus-reach-resim2

Daha 2013 yılında yapımına başlandığı söylentisi ile başlayan oyun, bu yılın Kasım ayında bizimle olmayı hedefliyor. Şu aralar hem Total War, hem de Warhammer Fantasy severleri yüzü gülüyorken acaba Warhammer 40.000: Sanctus Reach, bu yılın sonunda 40K hayranlarını da sevindirecek bir oyun olacak mı?

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.