Oyun Haberleri

Yeni Bir Vampire: the Masquerade Kart Oyunu Geliyor!

Artık Vampire: the Masquerade ile ilgili haberlerime hep aynı cümle ile başlıyorum: 2020, Vampire: the Masquerade sevenler için oldukça bereketli bir yıl olacak. Sağolsun Paradox Interactive de kurduğu ortaklıklar ile bu yorumumu haklı çıkarmaya devam ediyor.

Yeni bir Bloodlines oyunu ve birkaç kutu oyunu duyurusunun ardından bir VtM oyunu daha duyuruldu: Vampire: the Masquerade – Vendetta, yakında oyuncular ile buluşmaya hazırlanıyor!

YouTube player

Bir kart oyunu olan Vampire: the Masquerade – Vendetta, masaüstü rol yapma oyununun ana temalarından olan güç, kontrol ve ihanet üzerinde duracak. Bir klan seçerek hakimiyetimizi ve gücümüzü arttırarak ilerleyeceğimiz oyunda asıl amacımız, Chicago Prensini tahtından indirmek olacak. Sistem olarak ise Vampire: the Masquerade 5. Edisyon temel alınacak. Oyunun tasarımında ise bilgisayar oyunu Subnautica ile dikkatleri üzerine çeken Charlie Cleveland ve Citadels, Warrior Knight ve Mascarade gibi oyunları da tasarlamış, kutu oyunları sektörünün dev ismi Bruno Faidutti yer alacak. Dağıtıcılığını ise Horrible Games üstlenecek. Ayrıca oyunun bir prototipi, 1-4 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan GenCon etkinliğinin ziyaretçileri için oynanabilir olacak.

Vampire: the Masquerade – Vendetta, 2020 itibariyle oyuncular ile buluşmaya hazırlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.