Oyun Haberleri

Tüm World of Warcraft Başarımlarını Yapan Çılgın Oyuncu!

wow-banner

MMORPG tarihinin en önemli oyunlarından biri ve hatta belki en önemlisi olan World of Warcraft’ın başarım listesini bilmeyen yoktur. Bu liste o kadar uzun ve karmaşık ki, hepsini yapabilmek için kafayı bir noktada sıyırmış olmak gerekiyor. İşte o kafayı sıyıran oyuncu bulundu!

Blizzard, her geçen ek paket ile World of Warcraft dünyasını genişletmeye devam ediyor. Warlords of Dreanor öncesinde, oyuncuların yeniden WoW’a geri dönüş hazırlıkları yapıldığı biliniyor. MMORPG efsanesinin 2. ek paketi olan Wrath of the Lich King ile oyuna Başarım – Achievement listesi eklenmişti. Bu da oyuna bambaşka bir renk katmıştı.basarim-liste

Oyunda yüzlerce başarım bulunuyor. Hatta tam rakamı vermek gerekirse, yeni ek paket öncesinde toplamda 2.057 adet başarım var. Bazılarını yapmak neredeyse imkansız gibi gözüküyor. Ancak Хируко isimli Rus oyuncu tüm başarımları yaparak, World of Warcraft’ı bitirmiş bulunuyor.

Çılgın Rus oyuncu, dönemlik ya da eski başarımları içeren Feats of Strengths altında da 205 başarım kazanmış. Bu listede de hali hazırda 300 adet başarım bulunuyor. Toplamda 21.995 başarım puanı ile dünya sıralamasında ilk sırada bulunuyor. Yani Хируко (Kayra bu nasıl okunuyor?), Warlords of Draenor ek paketi gelene kadar hiç bir şey yapmayacak. Tüm dungeonlar, raidler, ana hikayeler, yan görevler, gizli görevler onun için bitmiş durumda.

Ayrıca kendisi birçok serverda Realm First başarımına da sahip. Yani o serverda, ilk defa 90. seviyeye ulaşan karakterin arkasında da Хируко var. Gerçi WoD ek paketi ile Realm First başarımı da tarih olacak.

Ne diyelim, biz daha Raidler için yeterli sayıda adam bulamazken, bu çılgın oyuncu arkadaşlarının desteğini ve yardımını alarak kırılması zor bir rekora imza atmış. Şimdi hayatını gözden geçiriyor olabilir.

World of Warcraft evreni hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.