Oyun Haberleri

The Outer Worlds’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu!

2018’in en heyecan verici oyun duyurularından biri hatırlarsanız ki Obsidian Entertainment’ın, The Outer Worlds duyurusuydu. Microsoft’un E3 2019 konferansı ile oyundan yeni haberler geldi ve nihayet kesin bir çıkış tarihi aldık: The Outer Worlds, 25 Ekim’de oyuncular ile buluşacak!

YouTube player

Oyun dünyasının iki dev ismi Tim Cain ve Leonard Boyarsky tarafından geliştirilen oyunda, galaksinin en uç köşelerine gidecek ve en kuytulara kadar ulaşmış “uzay kapitalizmine” karşı koyacağız.

Obsidian Entertainment’dan Yeni Oyun: The Outer Worlds

The Outer Worlds’ün, geçtiğimiz aylarda sadece Epic Game Store üzerinden satışa çıkacağı duyurulduğunda oyuncuların bir çoğunun şevki kırılmış olsa da oyun, E3’ün heyecanla beklenen başlıklarından biriydi.

E3’de paylaşılan diğer detaylara göre oyunda microtransaction, yani oyun içi alışverişler olmayacak. Ekibimize katılan kişiler ile ilişkilerimizi ilerletebileceğimiz bir arkadaşlık sisteminin yanı sıra oyunda, taraf olarak seçebileceğimiz iki faklı organizasyon olacak. Bununla beraber The Outer Worlds, tamemen birincil kişi bakış açısıyla oynanacak ve oyunculara üçüncül kişi seçeneğini sunmayacak. Birden fazla son ile bitirebileceğimiz The Outer Worlds, iki ana gezegende geçecek. Bunun yanı sıra oyunda karakter yaratma sistemi ve oyundaki hatalarınıza, eğilimlerinize ve diğer karakterlerle olan ilişkilerinize göre çeşitli dezavantajlar verecek olan Flaws sistemi yer alacak.

İlk olarak Epic Store ve Windows Store üzerinden PC için satışa çıkacak olan The Outer Worlds, 12 ay sonra Xbox One ve Playstation 4 oyuncuları ile de buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.