Oyun Haberleri

Star Wars: Battlefront 2 Doğrulandı. İçeriğini de Yeni Filmlerden Alacak

star-wars-battlefront

Bu senenin başlarından beri EA’in Star Wars: Battlefront serisinin devamını geliştirdiği söylentisi dolanıyordu ortalarda.

Geçtiğimiz günlerde şirket bunu onayladı ve başlangıç olarak birkaç bilgi paylaştılar.

EA’de finans müdürü olan Blake Jorgensen bir konuşma sırasında Battlefront 2’nin daha büyük ve daha iyi dünyalara sahip olacağını ve içeriğini gelecek filmlerden alacağını söyledi. Hangi filmler olacağına dair bir bilgi vermedi. Battlefront sadece orijinal üçlemedeki olayları içerik olarak barındırıyordu.

Jorgensen, EA’nin önümüzdeki 3-4 yıllık süreçte her yıl yeni oyun çıkarmayı planladıklarını söyledi. Battlefront’un devamının gelecek yıl çıkacağını söyledi. Ama normal yıl mı mali yıl mı olduğunu belirtmedi.

battlefront-resim

Ek olarak Jorgensen; Dead Space, Visceral ve Motive Stüdyoları’ndan çıkacak Star Wars aksiyon oyununu da doğruladı. Bu oyununda gelecek yıl çıkacağını söyledi. Ayrıca Titanfall’un yapımcıları Respawn’ın yakın zamanda duyurduğu üçüncü kişi-aksiyon-macera Star Wars oyunundan da bahsetti ama yayınlanma zamanı hakkında detay vermedi.

Battlefront’un 14 milyon kopya satmasından sonra şirketin devamını geliştirmesi beklenmeyen bir durum değildi. Filmleri baz alacaklarını söylediklerine göre film tarihlerini bir hatırlamakta fayda var. Spin-off olan Rogue One bu Aralık’ta beyazperdede olacak ve Episode VIII’in de vizyon tarihi 2017 olarak görünüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. battlefront da single üzerinde yogunlassalar daha bir güzel olucak. Cünkü multi olayinda battlefield varken pek ragbet görmüyor gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.