Oyun Haberleri

Sherlock Holmes Yapımcılarından Yeni Oyun Duyurusu: Call of Cthulhu

call-of-cthulhu-banner

Sherlock Holmes Serisi ve Magrunner oyunlarının geliştiricisi Frogwares bomba gibi bir açıklamada bulundu.

Twitter üzerinden yapılan bu açıklamaya göre Frogwares firması Call of Cthulhu oyunu üzerinde çalıştığını belirtip oyundan 5 kareyi de yayınlayarak takipçilerinin ağzına bir parmak bal çaldı.

call_of_cthulhuOyun hakkında çok az şey biliniyor şimdilik fakat yayıncı Focus Game oyunun yeni nesil konsollara ve bilgisayara çıkacağını açıkladı. Yani muhtemelen PS3 ile bu oyunu ne yazık ki oynayamayacaksınız.

Asıl merak konusu ise oyunun nasıl olabileceği? Sizi bilmem ama The Testament of Sherlock Holmes oyunuyla Frogwares’in oyuncuların zekasına hakaret ettiğini düşünmüştüm, eğer Sherlock serisi gibi aksiyon ve puzzle oyunu olacaksa umarım bu hataya yeniden düşmezler. Kendi kendini çözebilen bilmeceler hiç de eğlenceli değil zira.

Bunun dışında benim gönlümde yatan biraz daha korku-macera oyunu olması. Oyun Cthulhu oyunlarının ilki değil tabii, bu sebeple akla başka sorularda takılıyor. Mesela 2005 yılında çıkan Bethesda geliştiriciliğindeki Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth oyunu gibi first person mı olur yoksa third person bir korku oyunu mu tercih edersiniz?

Şimdilik elimizde bilgiden çok soru var fakat paylaşılan ve tüyleri diken diken eden bu 5 görsel  en azından bazı hayranları meraklandırıp beklentiye sokacak diye düşünüyorum.

Call of Cthulhu hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

no images were found

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.