Remedy, Control 2’nin Geliştirilme Aşamasında Olduğunu Duyurdu
Remedy Entertainment, Control 2 oyununun PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’ler için geliştirilmekte olduğunu açıkladı.

Firmanın resmi blog sayfasından yapılan duyuruda; Remedy ve 505 Games‘in, daha önce kodadı Heron olarak bilinen ve ikinci bir ana oyundan ziyade bir yan oyun olduğu düşünülen devam oyununu birlikte geliştirip yayınlayacağı belirtildi.
Control oyununun yönetmeni Mikael Kasurinen, projeyle ilgili olarak, “Control 2 ile bilinmeyene bir adım daha atacağız. Beklenmedik bir yolculuk olacak. Biraz zaman alacak ama en hafif tabirle bu şimdiye kadar üzerinde çalıştığım en heyecan verici proje. Hala başlarındayız ama beklemeye değecek.” dedi.
Remedy, Kasım ayının başında Control 2‘nin hala konsept aşamasında olduğunu doğrulamıştı. Bu da oyunun aktif geliştirme sürecine girmediğini ve devam oyununun çıkmasına muhtemelen hala yıllar olduğunu gösteriyor.