Oyun Haberleri

Overwatch 2 Resmen Duyuruldu!

Her sene olduğu gibi bu sene de Blizzcon 2019 öncesi, muhtemel duyuru dedikoduları ile çalkalanıyordu. Özellikle de bir takım sızıntılar nedeni ile pek çok oyuncu, Overwatch 2’nin duyurulucağından emindi. Tahminler gerçek oldu ve Overwatch 2, Blizzcon 2019’un ilk gününde duyuruldu!

YouTube player

Üç yıl önce çıkan Overwatch’un devamı niteliğinde olacak ikinci oyunda kahramanlarımız, Null Sector’ın saldırılarına karşı bir araya gelecek ve birlikte mücadele edecekler.

Dünyanın karşı karşıya kaldığı tehlikelerin üstesinden gelmek için bir kez daha çeşitli kahramanların rollerini üstlenip takım olarak işbirliği görevlerinin altından kalmak için mücadele edeceğiz. Blizzard’ın açıklamasına göre Overwatch’un rekabetçi yüzünün “evrimleşeceği” ikinci oyunda elbette ki başka oyuncularla karşı karşıya gelme imkanımız da olacak. Overwatch evreninin sınırları yeni kahramanlar, uluslararası ölçekteki yeni haritalar ve oyuna yeni eklenecek Push haritası ile daha da genişleyecek.

İlgili Makaleler
YouTube player

Blizzard Entertainment’ın başkanı J. Allen Brack’e göre Overwatch 2 ile ilk oyunun çıkışından beri oyuncuların oynamak, Blizzard’ın ise oluşturmak istediği işbirlikçi, hikaye odaklı deneyimi ortaya koyacaklar. Brack, bu açıklamasına şu sözlerle devam ediyor:

“Bu destansı hikâyeyi oyunun içinde anlatmak, oyunculara Overwatch ile ilgili sevdikleri her şeyi ve çok daha fazlasını deneyimletmek, favori kahramanlarını geliştirmek ve kişiselleştirmek etrafına örülü yepyeni işbirlikçi (co-op) bir deneyim sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

Overwatch 2’de gelecek bir yenilik de kapsamlı bir Hikaye Modu olacak. Hikaye modunda Overwatch’un Winston, Tracer gibi gediklilerinin yanı sıra yeni kahramanların yolculuklarını da deneyimleyebileceğiz. Hikayede ilerledikçe farklı kahramanları oynayabileceğimiz bu modda yüksek tempolu, dört oyunculuk görevler bizleri bekleyecek.

Bunun yanı sıra, bir de Kahraman Görevlerimiz olacak. Bu görevlerde bir yandan robot istilalarına karşı koyarken bir yandan da Talon ajanları ile çarpışacağız. İşbirliğine dayalı bu modda, kahramanlarımıza seviye atlatabilecek ve yeteneklerini daha güçlü hale getirebileceğiz.

Anlayacağınız Overwatch 2 ile oyunun bildiğimiz sisteminde yeni bir çağ başlayacak. Yeni oyun, ilk oyunun kahramanlarını, haritalarını ve modlarını bir adım ileriye taşımanın yanı sıra oyuna yeni kahramanlar ekliyor ve oyunculara yeni deneyimler sunmaya hazırlanıyor.

Overwatch 2’nin kesin çıkış tarihini henüz bilmiyoruz. İlerleyen günlerde, oyuna dair yeni detaylarla birlikte çıkış tarihinin de paylaşılması muhtemel.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.