Oyun Haberleri

New Tales from The Borderlands’in Bilgileri Sızdı

Yeni bir Tales from the Borderlands oyununun geliştirildiğini size Nisan’da haber vermiştik. O oyunun adı New Tales from the Borderlands imiş meğer. Eğer sızıntı doğruysa oyun 21 Ekim’de çıkacak.

Bu oyunun bir süredir gizlice hazırlanmakta olduğunu Nisan’da PAX East etkinliği sırasında öğrenmiştik. İlk oyundan ve Telltale‘ın geliştirmediği bir Telltale oyunu olacak bu yapımdan bahsettiğimiz haberimize buradan göz atabilirsiniz.

İşte bu oyun hakkında Gearbox cephesinden o günden beri hiçbir haber gelmedi. Fakat 16 Ağustos’ta oyunun PS4, PS5, Switch ve XBox için fiziksel kopyaları Amazon’da ortaya çıktı. Yani Amazon ürünleri listesine ekleyerek oyun hakkında bilgi sızdırmış oldu. Ben bu satırları yazarken o sayfa hâlâ erişime açık, buradan ulaşabilirsiniz.

Fiziksel kopyalar Amazon’da 21 Ekim’de satışa çıkacakmış. Ancak oyunların açıklamasında ön sipariş detayı da var. Dolayısıyla oyunun çıkması Kasım’ı da bulabilir. Henüz bilmiyoruz.

New Tales from the Borderlands

23-28 Ağustos tarihleri arasında Gamescom etkinliği var. İşte muhtemelen bu oyunun duyurusuna ve fragmanına o etkinlikte kavuşacaktık. Amazon sürprizi biraz bozmuş oldu. Olsun, biz elimizdeki bilgilerden topladıklarımızla size oyunu biraz tanıtalım.

Savaşın yaralarını hâlâ sarmaya çalışan Promethea’nın merkezinde acımasız şirketlere başkaldıracağımız hikaye odaklı bir macera olacak bu oyun. Üç karakterin hikayesini takip edeceğiz. Bunlardan Anu son derece fedakâr bir bilim insanı. Kardeşi Octavia da sokağın dilinden anlayan şöhret ve zenginlik düşkünü biri. Fran ise öfkesini intikamla dindirmek isteyen bir vahşi. Ama üçü de özünde sevimli birer zavallılar. Bizim hikayemiz de onların hayatlarının en kötü gününde başlayacak.

Onlara dünyayı değiştirmeleri (ve hatta kurtarmaları) için yardım edeceğiz. 5 bölümlük bu sinematik macerada gezegen zalim bir Vault canavarının saldırısına uğrayacak. Unutmayın, bu gezegende sadece Vault Hunter’lar, dışlanmışlar, psikopatlar, katil robotlar ve konuşan silahlar yok. Mağdur ama gururlu siviller de var. İşte tüm bu kalabalığın ortasında hem tanıdık simalar hem de yepyeni yüzler ile karşılaşma şansımız olacak.

Ve tabii aldığımız kararlar hikayenin nasıl biteceğini etkileyecek.

Kaynak: ComingSoon

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.