Oyun Haberleri

Yeni Bir Tales from the Borderlands Oyununa Hazır mısınız?

Telltale Games‘in en sevilen oyunlarından biri Tales from the Borderlands olmuştu. Gearbox, kapanan stüdyonun tarzını taklit ederek yeni karakterler ve yeni bir hikaye ile ikinci bir Tales oyunu hazırlamış.

Telltale Games kapandığında firmanın Borderlands oyununun haklarını Gearbox ve 2K almıştı. Bu gelişmenin ardından da gizlice ikinci oyunu geliştirmeye başlamışlar. Ancak bu ikinci oyun ilk oyunun devamı niteliğinde olmayacak. Yalnızca aynı evreni ve aynı oyun stilini paylaşacak. Yani bu yeni oyun eski oyunu yapan firmadan ya da geliştiricilerden hiçbir iz taşımıyor. Gearbox geliştiricileri Telltale’ın tarzını taklit ediyor. Bu yüzden beklentileri çok da yüksek tutmamak lazım.

Yeni Tales from the Borderlands oyunu bu yıl içinde çıkacak kadar hazırmış. Oyunun ismi, karakterleri ve hikayesi gibi detayları da yaz aylarında öğrenecekmişiz. Ancak tamamen yeni karakterlerle tamamen yeni bir hikaye anlatacaklarını söylüyorlar. Zaten eski karakterleri, eski seslendirme sanatçıları ile birlikte geri getirme şansları pek yok. Zira Gearbox ve 2K geçtiğimiz yıllarda önceki oyunlarda çalışan elemanlarının çoğunu küstürüp uzaklaştırmayı başarmıştı. Borderlands hayranlarının Gearbox ile yaşadığı hayal kırıklıklarını anlattığımız habere buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni oyunun duyurusunu PAX East etkinliği sırasında Gearbox CEO’su Randy Pitchford yaptı. Dilerseniz orijinal duyuruyu da aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Telltale Games kapanmadan önce gerçekten muhteşem işlere imza atmıştı. The Wolf Among Us onların şaheseriydi. Ancak Walking Dead, Back to the Future, Batman ve Monkey Island oyunları da çok beğeni toplamıştı. Tales from the Borderlands ise Borderlands hayranlarının gözdelerinden biriydi. Dolayısıyla ikinci bir oyuna kavuşacak olmak bizleri heyecanlandırıyor. Fakat bunun ilk oyunu yapanların elinden çıkmayacak olması da üzücü.

Biz yazın gelecek yeni haberleri bekleyeduralım. O sırada siz de gözden kaçırdıysanız The Wolf Among Us’ın ikinci oyunu hakkındaki gelişmeleri içeren eski haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.