Oyun Haberleri

Hogwarts Legacy, Uzun Oynanış Videosu Yayınlandı

Muhteşem Wizarding World, asa savaşları ve fantastik canavarlar… Hogwarts Legacy, Harry Potter evrenine dair her detaya sahip!

Dün gece PlayStation State of Play‘de uzun oynanış videosu ile karşımıza gelen Hogwarts Legacy, herkesi kendine hayran bıraktı.

Aynı Yol, Bambaşka Bir Hikaye

Hogwarts Legacy, hikaye anlatım tarzı ile her oyuncuya kendi kararları ve seçimleri neticesinde eşsiz bir hikaye ve oynayış sunmak üzere tasarlandı. Karakterinizi Sihirbazlar Dünyasına katıldığı ilk andan itibaren nasıl bir büyücü olacağı, tamamen sizin kararlarınıza bağlı.

Hogwarts’ta Bir Sihirbaz Eğitimi Almak

Harry Potter evreninin en önemli parçalarından bir tanesi kuşkusuz Hogwarts. Davet mektubu alan her sihirbazın uzun bir eğitimden geçtiği, sihir yapmak ve iksirlerde uzmanlaşmak için verdikleri onca serüveni karakterimiz ile birlikte tecrübe ediyoruz. Hogwarts’ta derslere katılarak karakterimizi geliştirecek iksir ve sihirlerle, karakterimizi en güçlü sihirbaz yapma yolunda ilerleyeceğiz.

Dostlarım Olmazsa Olmaz!

Hogwarts, sadece karakterimizin eğitim gördüğü bir okul değil. Hogwarts’ta edindiğimiz dostluklar, karakterimizin hikayesinde ona birer companion olacak ve maceralara birlikte atılacaklar. Ancak, dost kazandığınız gibi pek çok düşman da edinebilirsiniz…

Sihirbaz Tarzını Yansıt

Onlarca kozmetik seçeneğin yanı sıra, karakterinizi nasıl bir sihirbaz olacağı ve ne tür saldırı stillerinde uzman olacağı, tamamen sizlerin kararları doğrultusunda şekil alacak. Yani, Bakanlığın onayladığı sihirler kapsamında “doğru” bir sihirbaz olarak gelişebilir ya da lanetli büyüleri kullanarak yozlaşmış ve karanlık güçten beslenen bir sihirbaz olmak tamamen sizin elinizde.

Hogwarts Duvarlarının Ardındaki Dünya

Hogwarts Legacy, haritasını sadece Hogwarts ile sınırlamamış. Wizarding World’de keşfedecek onlarca sır, hikaye ve büyülü yaratık var. Kitaplardan ve filmlerden aşina olduğumuz bir çok yer oyun içerisinde yer alıyor. Ollivander’de ilk asanı almak veya Hogsmeade’de nadir iksirleri bulmak ve karanlık kişilere rastlamak tamamen sizlerin elinde.

Fantastik Canavarlar!

Hogwarts Legacy, sadece Harry Potter kitaplarından ibaret değil. Ayrıca, Fantastik Canavarlara dair de pek çok hikaye barındırıyor. Bir çok büyülü yaratık ve koruduğu hazine keşfedilmeyi bekliyor. Ayrıca oyunda kendi iksirlerini yapıp canavarlarını eğitebileceğin yerleşimler de inşa edebilirsiniz.

Hogwarts Legacy State of Play‘i aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Hogwarts Legacy, tam tarihi paylaşılmasa da 2022’de karşımızda olacak.

Hogwarts Legacy, sizleri de beni heyecanlandırdığı kadar etkiledi mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.