Oyun Haberleri

Hazırlanın Beretnalar! The Expanse’in Telltale Serisi İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu!

Son dönemin en dikkat çekici yapımlarından biri olan The Expanse için uzun süredir bir oyun geliştiriliyordu. The Expanse: A Telltale Series isimli oyunun çıkış tarihi resmen duyuruldu.

Telltale ismini uzun zamandır duymuyor olabilirsiniz. Çünkü firma 2018 yılında iflas ederek kapanmıştı. Ancak LCG Entertainment’ın girişimiyle stüdyo tekrar kurulmuştu. Bir süre sessiz kaldıktan sonra stüdyonun eski lisanslarının yenilendiği, yeni projelere başlandığı ve The Wolf Among Us gibi yarım kalan projelere devam edileceği duyurulmuştu. Bu süreçte Batman serileri tekrar piyasaya sürülerek, hayranların da gazı alınmıştı.

Stüdyonun duyurduğundan beri benim gibi Expanse sevdalılarının heyecanını kabartan bir oyun vardı. Eh, dizisini izlediyseniz ya da romanları okuduysanız, Expanse’in sundukları karşısında siz de benim gibi büyülenmiş olmalısınız. Telltale, şimdi bu büyülü anları bir video oyunu olarak sunacak.

Aynı önceki yapımlarda olduğu gibi The Expanse: A Telltale Series, bölümler halinde yayınlanacak. İlk bölümün yayınlanmasının ardından, iki haftada bir yeni bölüm sunulacak. Dördüncü bölümün ardından uzun bir araya girerek, beşinci bölümle final yapacak.

The Expanse: A Telltale Series Ne Zaman Çıkacak?

Bir süre önce oyunun 1 Temmuz itibariyle piyasaya sürüleceği duyurulmuş ancak erteleme kararı verilmişti. Resmi sayfalarından ve Twitter adreslerinden yaptıkları duyuruyla birlikte oyunun 27 Temmuz tarihinde yayınlanacağı kesinleşti. Oyun PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S ve PC platformlarında yayınlanacak. PC tarafında da uzun bir süre Epic Games Store özelinde kalacak.

Oyunun Deluxe Sürümünü sipariş ederseniz, oyuna bir gün önceden ulaşabileceksiniz. Ayrıca güzel bir sürpriz de var. Oyun için bu duyuruyla birlikte ortaya çıkan bir DLC‘ye de sahip olacaksınız. Henüz bu DLC’nin detayları açıklanmadı ama oyunu görmeden, gelecek bir eklenti için heyecanlar daha da artmış oldu.

Bu arada oyundan da kısaca bahsetmek gerekirse, oyunun hikâyesi dizinin geçtiği dönemin öncesinde geçecek. Ana karakter olarak Artemis gemisinin kaptanı Camina Drummer‘ı canlandıracağız. Diziden önce yaşanan olayların, yine diziye ve evrene sadık kalacağı gelen açıklamalar arasında. Vereceğimiz kararlar, oyunun geleceğine ve tabii sonuna etki edecek.

27 Temmuz’da kuşakta görüşmek üzere beretnalar!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.