Oyun Haberleri

Güncellenen Tesla Model S’te Yeni Oyunlar da Oynanıyor

Tesla‘nın yeni donanım ve tasarımla güncellediği Model S‘te, tablet biçimindeki yatay bilgi eğlence sisteminde video oyunları oynamak mümkün olacak.

Tesla Model S‘ten paylaşılan ilk görsellerde dikkat çeken merkez ekranın birincil işlevi bir mobil oyun konsolu gibi görünüyor. Forbes‘ta yer alan habere göre; Tesla, araca dahil edilen Arcade işlemcisinin 10 teraflop gücüyle geleceğini belirtiyor. Yani bir Playstation 5 gücüne sahip.

17 inç büyüklüğünde ve 2200×1300 çözünürlükte olacağı söylenen eğlence sisteminin ana ekranında The Witcher 3 oyununu görüyoruz. Bu sevilen RPG’yi etrafta dolaşırken deneyimlemek ilginç olabilir. Ekranda ayrıca Cuphead, Stardew Valley, Cat Quest, Beach Buggy Racing 2 ve Fallout Shelter oyunları da görülüyor. Uzun yolculuklarda arka koltukta oturan çocuklar için harika bir eğlence imkanı olduğu kesin.

Elon Musk, paylaşılan görsellerdeki ekranda yer almasa da CD Projekt Red’in geliştirdiği Cyberpunk 2077‘nin de Model S‘teki sistemde oynanabileceğini ifade etti. Hatalar nedeniyle konsollardan çekilen oyunu otomobilde oynayabilecek olmak ironik gerçekten.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.