Oyun Haberleri

Guerrilla, Horizon’ın Devam Oyununu Çaktırmadan Duyurdu

Burning Shores üzerinden saçma bir eleştiri dalgası ile boğuşan Aloy kızımızın üçüncü macerası, Guerrilla’nın yeni yapılanma açıklamasında satır arası olarak duyuruldu.

Firmanın veteran ismi olan ve neredeyse 20 yıldır Guerrilla ofislerinde dolaşan Angie Smets, kariyer sıçraması yaparak PlayStation Studios Strateji Geliştirme bölümünün başına geçti. Guerrilla Games’in resmi websitesinde bir açıklama ile duyuruldu bu değişim ve kurulan şu cümleler ile üçüncü Horizon oyununun ve hatta bu evrene ait spin-off oyunların yolda olduğunu resmi ağızdan öğrenmiş olduk: ”Yeni yönetimin Aloy’un bir sonraki macerasını ve Horizon evreninde geçecek olan çoklu oyuncu projesini genişleterek, Guerrilla’ı parlak bir geleceğe götüreceğinden şüphemiz yok.”

20 yıl koltuğu bırakmayanlara güzel bir örnek olarak gösterebileceğimiz Smets’in yerine dümene stüdyo içinde zaten etkili isimler olan Joel Eschler, Hella Schmidt ve Jan-Bart Van Beek geçecek. Böylece gelecek Horizon oyunları artık bu isimlere emanet.

Potansiyel bir üçleme olarak planlandığı daha önce duyurulmuş olan Horizon’ın zengin evreni hakkında yaratıcı direktör Mathijs de Jonge şu sözleri sarf etmişti: ”Horizon: Forbidden West bol sorulu finali ile üçüncü oyuna dair önemli notlar içeriyordu. Horizon serisinin en önemli noktası gizem. Hikayelerimizin her biri eski dünya ve Aloy’un dünyasındaki gizemleri ortaya çıkartmakla alakalı. Yarattığımız zengin dünya sayesinde arka plandaki pek çok hikayeyi deşebilir ve yeni hikayeler doğurabilir, buralarda da yeni gizemler yaratabiliriz.”

Çaktırmadan resmi olarak duyurulan üçüncü oyundan önce çevrimiçi çoklu oyuncu odaklı bir Horizon oyunu geliştirilmekte olduğunu öğrenmiştik hatırlarsanız. Farklı bir görsel dile sahip bu oyunda yepyeni karakterler sunulacağını söylemişti Guerrilla Games. Kısa süre önce satışa sunulan PlayStation VR2 için geliştirdikleri Horizon: Call of The Mountain da piyasaya çıkmış ve ilgi görmüş durumda. Ayrıca Umbrella Academy’nin yönetmeni Steve Blackman’ın direksiyona geçtiği Netflix dizi projesi de geçtiğimiz aylarda duyuruldu.

Geçen hafta satışa sunulan ve saçma bir konu yüzünden düşük puan bombardımanına tutulan Horizon Forbidden West – Burning Shores incelememizi de okumak isteyenleri BURAYA alalım hemen.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.