Oyun Haberleri

Fallout 4 Resmen Duyuruldu!

fallout-4-welcome-home-banner

Bethesda sonunda Fallout 4’ü duyurdu! Kıyamet sonrası dünyayı en iyi şekilde oyunculara aktaran Fallout efsanesi 5 yıllık aranın ardından kaldığı yerden devam edecek. Oyunla ilgili ilk detaylar da açıklandı.

2 Mayıs tarihinde Please Stand By başlığı ile açılan site insanların kafasında soru işaretleri uyandırmıştı. Yine bir Fallout 4 şakası ile mi karşı karşıyayız demiştik. Ancak Bethesda’nın ve Fallout’un resmi Facebook adreslerinde de değişikliğe gitmiş olması. Twitter hesapları üzerinden de siteyi onaylamış olmaları, kıyamet saatini onayladı! Fallout 4 sonunda gerçek oldu!

fallout-4

Bütün gün boyunca bizi bekleten Bethesda yetkilileri sonunda videoyu yayınladı. Videoda o kadar çok şey var ki, hangi birinden başlayacağımı şaşırdım. Ancak şu konuya dikkat etmenizi isterim ki, sanırım beklediğimizden de ileride bir tarihte Fallout 4 dünyasına giriş yapacağız. Daha geniş şehirler, her adımda teknoloji dikkatimi çeken ilk şey oldu. Ayrıca Brotherhood of Steel resmen gözümüze gözümüze sokulmuş. New Vegas’ta çok az bir süre karşımıza çıkan BoS ekibi bu oyunda daha detaylı bir şekilde hikayeye yedirilmiş olabilir.

Ayrıca Vault 111’in kapısını görüyoruz. Daha önce hiçbir Fallout oyununda ya da Fallout Bible’da geçmeyen bir barınak. Yani yeni bir bölge ve yeni bir hikaye bizlerle olacak. Umuyorum geçmişe yönelik göndermeler yapmayı unutmazlar. Ayrıca Ron Pearlman nerede?

Fallout 4 hakkında daha fazla bilgi 14 Haziran’da E3 Fuarı’ndaki konferanstan öğreneceğiz. Bethesda’nın konferansında Fallout 4’e ait 20-30 dakikalık bir oyun içi video yayını yapılması bekleniyor. 14 Haziran tarihindeki konferans YouTube ve Twitch üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

fallout-4-box

PC, PS4 ve Xbox One platformları için piyasaya sürülecek Fallout 4’ün çıkış tarihine ilişkin net bir açıklama yok. Önümüzdeki E3 konferansı sırasında daha fazla bilgi edineceğimiz kesin.

GÜNCELLEME: Oyunun 31 Aralık 2015 tarihinde çıkması bekleniyor.

Eve geri döneceğimiz için çok heyecanlıyız…

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.