Oyun Haberleri

Yoksa Fallout 4 Duyurusu Mu Geliyor?

Fallout 4 Banner

Çorak toprakların tozunu yutmuş, radyasyonlu suyunu içmiş, korkunç yaratıklarıyla savaşmış biri olarak yıllardır Fallout 4 duyurusunu bekliyorum. Hâlâ da beklemekteyim. Geçtiğimiz yıllarda Fallout severler üzerinde oynanan pis oyunları unutmuş değiliz. Ama bu seferki çok gerçek!

Hatırlarsanız geçtiğimiz ay içerisinde Bethesda Softworks’ün E3 Fuarı’na ilişkin planlarına yakından bakmıştık. Haberimizin 1 hafta ardından Doom’a dair ilk video ortaya çıkmıştı. Ama biz Fallout’tan umutluyduk!

Dev oyun firması E3 için kendisine kocaman bir alanı kapattı desek yeridir. Burada yapacağı büyük duyurunun Fallout 4’e ayrılacağını düşünmekteyiz. Sanıyoruz, öyle de olacak. Gün içerisinde “Please Stand By” ismi ile açılan Bethesda sitesinde geriye doğru bir sayım yaşanıyor. Yaklaşık 23 saat içerisinde sitede bir fragman ya da kısa bir video yayınlanması bekleniyor. Fondaki görüntüye bakacak olursak bu videonun içeriği Fallout 4 ile alakalı olacak. Geri sayım yarın Türkiye saati ile 17:00’de bitecek.

fallout-stand-by-gorsel-001

Sitenin yalan olma ihtimali üzerinde de durduk. Ancak kaynak kodu Bethesda’nın resmi web sitesine yönlendiriyor. Ayrıca Fallout’un resmi Facebook sayfasında da değişiklikler ortaya çıktı. Kapak fotoğrafı, geri sayım sitesindekine benzeyen bir görselle değiştirildi.

Son olarak 2010 yılında New Vegas ile Fallout dünyasına giriş yapmıştık. Aradan oldukça uzun bir zaman geçti. Belki Fallout 4, belki de Fallout Online! Orası kesin değil ama Fallout hakkında ilgi çekici bir içerik göreceğimiz kesin. Biz de son haberleri yakından takip ediyor olacağız. Beklemede kalın!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bu defa hakikaten geliyor gibi. Ama olur ya, bu da feyk çıkarsa… Bu fallout fanları ne etti size gardaşım. Bu kalp kaldırmaz bi feyki daha yeter gayri.

  2. valla falout online açıklayacaklarsa, hiç zahmet etmesinler. adam gibi falout 4 görebilirsek ne mutlu!

  3. yeni fallout yeni half-life ile aynı zamanda cıkacakmış aldığım duyumlar bu yönde artık gerisini siz düşünün

  4. Umarım bu sefer düzgün bir hikayesi olur. Ne 3 nede new vegasın hikayesi interplayin yaptıklarının yanından bile geçemez. Acaba bu oyununda başında o meşhur söz söylenirmi? ” War. War Never Changes… ”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.