Oyun Haberleri

Diablo IV Beta Detayları ve Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir

Blizzcon 2019′un en büyük haberlerinden biri de şüphesiz ki Diablo IV’ün doğrulanmasıydı. Büyük haberin ardından serinin sevenleri, yeni oyun hakkında daha fazla bilgi alabilmek için gözlerini, kulaklarını dört açmış beklemekteydi. Görünüşe göre beklenen detaylar, yaklaşık bir yıldır ortalıkta dolaşmakta olan bir dedikodu ile çoktan sızdırılmış bile.

Görünüşe göre Diablo IV’ün 2019’da duyurulacağını doğrulayan bu dedikodu, aynı zamanda oyunun bir betasının çıkacağını ve çıkış tarihini de biliyormuş. Dedikoduya göre Diablo IV betası, 2020‘de çıkacak. Beta, oyunun asıl çıkışından epey bir önce oyuncuların beğenisine sunulacak ve asıl oyun, 2021′de oyuncularla buluşacak. Bu da Blizzcon 2019 Diablo IV duyurusu sırasında verilen bilgiye, oyunun çıkışının yakın olmadığına, paralel bir detay.

Diablo IV Doğrulandı!

Aynı dedikodunun devamı, Paladin ve Amazon sınıflarının, oyuna dahil olacak temel sınıflardan olduğu, Necromancer sınıfının sonradan ekleneceği, ayrıca crafting sisteminin geri döneceği gibi bilgiler de içeriyor. Sistem, Path of Exile ve Grim Dawn gibi oyunları büyük ölçüde örnek alacakmış.

YouTube player

Elbette dedikodunun, Diablo IV’ün duyuruluşunu doğru tahmin etmiş olması, tüm iddialarının doğru olduğu anlamına gelmiyor. Yine de bu iddiaları akılda tutmakta fayda var. Doğru olup olmadıklarını ise ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.