Oyun Haberleri

Diablo 2 (Evet Bizim Diablo İki) İçin Tam 5 Yıl Sonra Yeni Güncelleme Geldi!

diablo2-banner

Piyasadaki pek çok oyun firmasının eski oyunlarını artık önemsemediği, unuttuğu, güncellemediği, üstelik EA gibi bir de üstüne serverlarını kapatıp tabiri caiz ise “öldürdüğü” şu günlerde, Blizzard hâlâ azımsanmayacak kadar oyuncusu olan Diablo 2 topluluğunun yüzünü güldürecek bir hamle yaparak, en son 2011 de yaptığı 1.13 güncellemesinin ardından 10 Mayıs tarihinde hem Mac, hem de PC’ler için 1.14 güncellemesini yayınladı.

Diablo 2’yi uyumluluk modunda (kimilerine göre güç bela) açtığınızda, ana menüden Battle.net’i seçtiğiniz taktirde güncellemeyi otomatik olarak indirecektir.

diablo2

Bu güncelleme ile PC ler için Windows 7-8-10 için artık uyumluluk modunda ayar yapmamıza gerek kalmadan renk paleti karışmadan ve çökme olmadan sorunsuz bir Diablo 2 oynayabileceğiz. Mac kullanıcıları için de yeni kurulum arayüzü eklendi.

Dediklerine göre hile kullanımına karşı geliştirmelere başladıklarını, yapacak çok iş olduğunu fakat günbegün geliştiriyorlarmış. Üstelik Blizzard’ın Diablo 2 için planları bu kadar ile kalmayacakmış. Geçen sene Kasım ayında Blizzard’ın eski Warcraft 3, StarCraft ve Diablo 2’yi unutmadıkları ve bunlar ile ilgili planları olduğu zaten söylenmişti.

Diğer Oyun firmalarına örnek olması dileği ile.

Güncelleme notu için buraya bakabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.