Oyun Haberleri

Bethesda, Elder Scrolls Ve Fallout Hayran Teorisine Son Noktayı Koydu

Bir süredir Fallout ve The Elder Scrolls hayranları arasında ortak evren teorisi dönüyordu. E3 yaklaştıkça bu teori daha da gündeme gelmişti ve Bethesda’nın duyuru yapacağı bekleniyordu.

Bu hayran teorisinden bahsedecek olursak, Fallout ve Elder Scrolls serisinin aynı evrende geçtiği söyleniyordu. Evrenin başlangıcında Fallout ve fantastik gelecek kısmında da Elder Scrolls yer alacaktı. Orta nokta da bir yerde ise Starfield ismindeki yeni oyun bağlantıyı oluşturacaktı.

Bethesda’nın, E3 konferansı oldu ama pazarlama bölümünden Pete Hines, açıklamalarıyla bu ortak evren hayallerini tamamen bitirdi. Bu teorinin gerçek olmadığını belirtirken ilk Elder Scrolls oyunu Arena’nın 1994 yılında, Interplay tarafındansa ilk Fallout oyununun 1997 yılında yayınlandığını hatırlattı. Üstelik, “Bu iki evrenin aynı evrende olduğu bir evren dahi yok,” sözüyle bitirdi.

Yeni Elder Scrolls oyununun da duyurulmamasıyla Bethesda konferansı beklentilerin altında oldu. Duyurdukları yeni Wolfenstein ve The Evil Within oyunlarıyla gönüllerin birazını almayı başardı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.