Oyun Haberleri

Amazon Prime’ın Kasım 2021 Oyunlarını Kaçırmayın

Amazon Prime‘ın üyelik ücreti 7,90 TL. Dolayısıyla Amazon’un Control, Dragon Age: Inquisition ve Rise of the Tomb Raider‘ı bu ay bu fiyata verdiğini söyleyebiliriz. Hele bir de zaten üyeliğiniz varsa oyunları sakın kaçırmayın.

Amazon Prime’ın Kasım 2021 oyunları gerçekten de ilgi çekici. Ekim ayında da Star Wars: Squadrons oyununu EA Games’in Origin platformu üzerinden vermişlerdi. Şimdi de Kasım ayında yine bize muhteşem oyunlar veriyorlar. Üyeliğiniz yoksa bile 7.90 TL karşılığında bir aylık prime üyeliği alabilir ve bu oyunlara sahip olabilirsiniz. Bizce kaçırmayın.

Amazon Prime’ın Kasım 2021 Oyunları

Control Ultimate Edition. Remedy Games‘in Control oyunu sürükleyici hikayesi ve akışı oynanışı ile oyuncularını mest eden ve övgü toplayan bir oyun. Control’ü henüz oynamadıysanız kasım ayı dahilinde oyunu aktifleştirmeyi sakın unutmayın. Zira Amazon Prime Control’ü, GoG platformu için kod olarak veriyor. Oyuna dair daha kapsamlı bir yazı okumak isterseniz incelememizi buradan okuyabilirsiniz.

Dragon Age: Inquisition. Origin oyununun başarısının ardından sönük kalan Dragon Age 2’nin başarısızlığını telafi etmek için gelen bir oyundu Inquisition. RPG severleri mutlu etmeyi ve Dragon Age hayranlarını ikinci oyun kadar kızdırmamayı başarmıştı. Prime gaming bu oyuna bir şans vermememiz için bir sebep bırakmıyor. Kaldı ki Jason Schreier’in Kan, Ter ve Pikseller kitabı da oyuna bir şans verme isteğimizi körüklemişti. Amazon Prime, Dragon Age: Inquisition’ı Origin üzerinden veriyor.

Rise of the Tomb Raider. Tomb Raider oyunları zaten hangimizin ilgisini çekmiyor ki? Üstelik bu oyun da Steam’de neredeyse 84 bin kişiden %93 olumlu yorum almayı da başardı. Amazon Prime’ın Tomb Raider kodunu da Epic Games üzerinde kullanıyoruz.

Üstelik bunlar ayın yıldızları olsa bile Amazon Prime’ın Kasım 2021 oyunları bu üçüyle de kalmıyor. New World için Robin Hood pack, Fallout 76 için Survival bundle, Far Cry 6 için Vaquera bundle gibi oyun içi eşyalar da veriyor.

Oyunları şu şekilde aktifleştirmek için Amazon’a giriş yaptıktan sonra buradan Prime Gaming’i keşfet sekmesine tıklayabilirsiniz. Açılan sayfada birçok oyun ve oyun içi eşya bulunacak. Dilerseniz “Games with Prime” sekmesinden yalnızca oyunları görebilirsiniz. Bu oyunlardan bazıları Origin ve Epic Games gibi platformlarda geçerli kodlar halinde duruyor. Bazılarını ise direkt bilgisayarınıza indirip kurmanız gerekiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.