Haberler

Henry Cavill, Yeni Bir Mass Effect Projesinde mi Yer Alacak?

Kasım ayında yenilenmiş Legendary Edition’ın duyurulması, geçtiğimiz The Game Awards sırasında da serinin yeni oyunlar ile sevenleriyle buluşmaya devam edeceğinin müjdelenmesinin ardından, bilim-kurgu oyunları arasına adını altın harflerle yazdırmış Mass Effect cephesinden heyecanlandırıcı haberler gelmeye devam ediyor.

YouTube player

Peki, Henry Cavill bu işe nasıl dahil oldu? Son zamanlarda özellikle oyuncuların büyük sempatisini kazanmış olan Cavill, son Instagram gönderisiyle gizli bir proje üzerinde çalıştığının sinyallerini verdi.

“Gizli bir proje mi? Yoksa üstünde rastgele sözcüklerin yazılı olduğu bir avuç kağıt mı?” başlığını taşıyan fotoğrafta ilk bakışta Cavill’in, Geralt makyajına büründüğü açık ve net. Fakat kadraja dahil olan ve asıl dikkatimizi çeken şey, ünlü oyuncunun tuttuğu kağıtlar. Cavill’in gizli bir projeye işaret etmesi ile elbette ki asıl merak konusu da bu kağıtlarda ne yazdığıydı.

Gamepressure’ın, Focus Magic adlı bir yazılım aracılığıyla netleştirebildiği ve kağıtta yer alan sözcükler şu şekilde: “Tali’Zorah,” “Cerberus,” “Geth” ve “Reaper.” Gamepressure’ın elde ettiği sözcükler ile araştırmasını bir adım ileriye götürmesiyle de Cavill’in tam olarak hangi metni okuduğu ortaya çıkmış durumda: Mass Effect 3’ün İngilizce Vikipedi sayfası.

Oyunu oynamamış okurlarımız için spoiler vermeden özetlemek gerekirse Cavill’in okuduğu parça, serinin üçüncü oyununun ortalarında yer alan ve hikaye için kritik önem taşıyan bir kısım. Akıllardaki soru ise Henry Cavill’in neden The Witcher setinde Mass Effect 3’ün senaryosunu okuduğu.

Mass Effect severler arasında ise şimdiden sayısız teori üremiş durumda. Kimileri Cavill’in, yıllar önce kısa bir süreliğine gündeme gelen ve oyunun popülerlik kazanması ise tekrar üstünde çalışılmaya başlanmış olabilecek bir Mass Effect film ya da dizi uyarlamasında serinin ana karakteri Commander Shepard rolü için çalıştığını düşünürken, kimileri ise oyuncunun, bir sonraki Mass Effect oyununda önemli bir karaktere sesini vereceği ve bu nedenle önceki oyunlar üzerinde çalıştığını öne sürüyor. Tabii ki Cavill’in, Legendary Edition çıkmadan önce Mass Effect bilgilerini tazeliyor olması da bir ihtimal ama fotoğrafı paylaştığı başlık, durumun bundan fazlası olduğuna işaret ediyor gibi.

YouTube player

Henry Cavill’in paylaşımı ile tam olarak ne gibi bir sürprize işaret ettiğini henüz kestiremiyor olsak da Mass Effect ile Cavill’in bir araya gelmesi ihtimali bir hayli ilgi çekici. Büyük yapımlarda bu tarz ipuçlarının işler çok da kesinleşmeden paylaşılmadığını düşünürsek, çok da uzun olmayan bir süre sonra muhtemel bir Cavill/Mass Effect ortaklığından yeni haberler alabiliriz.

Bunun yanı sıra, Mass Effect Legendary Edition, 15 Mayıs 2021’de oyuncularla buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.