Haberler

Game of Thrones Pinball Makinesi Görücüye Çıktı

game-of-thrones-pinball-banner

HBO ve Stern Pinball Inc., hayranlarla bir Game of Thrones pinball makinesi buluşturmak için güçlerini birleştirmişti ve nihayet bu ortaklığın meyvesi serinin hayranlarının beğenisine sunuldu.

Makinenin Pro Model ($6,000), Premium Model ($7,600) ve Khaleesi Limited Edition ($8,800) adlı üç farklı modeli bulunuyor. Premium Model ve Khaleesi Limited Edition asıl oyun alanının içinde ek olarak küçük bir oyun alanı daha bulundururken, Pro Model’da bu alan bulunmuyor.

IGN’in Stern Pinball Inc. Lisans ve Pazarlama müdürü Jody Dankberg ile yaptığı röportajda, Dankberg son projelerinden şöyle bahsediyor: “HBO Game of Thrones Pinball oyununda, oyuna Westeros’un Demir Taht için ölümüne mücadele eden yedi ailesinden birini seçerek başlıyorsunuz: Stark, Lannister, Greyjoy, Baratheon, Martell, Tyrell ve Targaryen. Oyunun nihai amacı, diğer aileleri geride bırakarak ya da istediğiniz ailelerle işbirliğine giderek Demir Taht’a oturmak.”

  • Makine, ek bir tuşla kontrol edilebilen video modları içeriyor. Dankberg bu modları “8-bit… Biraz nostalji işi, neredeyse 80lerin başlarından, oldukça retro görünümlü.” sözleriyle tarif ediyor.
  • İçimizdeki Lannisterlar oyun içi altın biriktirme sistemini çok sevecekler. Oyuncular biriktirdikleri altınları ve oyun boyunca edindikleri kazanımları, Demir Taht yolunda onlara avantajlar sağlamaları için harcayabilecekler. Oyun içi ekonomi, pinball oyunlarında pek rastladığımız bir özellik değil.
  • “Sword of Multiball” sağdaki rampada topları kilitliyor. Topları serbest bırakmak için, kılıç şeklinde bir kapak açılıyor ve buradan çıkan kılıç, topların önündeki engeli bir “Night’s Watch kaçağının kellesini alır gibi” kesecek.
  • Bir pinball klasiği olan Medieval Madness, Sten Pinball tarafından, Game of Thrones üzerinde çalışılırken, tekrar bir araya getiriliyordu. İki oyun da birbirine benzer temalar ve özellikler içeriyor ve Dankberg’in açıklamasına göre, Medieval Madness ekibinden birçok kişi, Game of Thrones üzerinde de çalışıyor.

Bana kalırsa bu makineden bir tane de bize gönderseler hiç de fena olmaz. İnceleyip sizlere anlatabilmemiz için tabii ki, kesinlikle sadece inceleme amaçlı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.