Edebiyat

İkiz Taçların Efsanesi Serisinin İlk Kitabı – Çırak’ın Seçimi

Nil Tibet Cassel ve Sena Cassel‘ın yazdığı “İkiz Taçların Efsanesi” serisinin ilk kitabı “Çırak’ın SeçimiAyzıt Yayınevi‘nden çıktı.

Bazılarımız için seçim yapmak dünyanın en zor işidir. Ancak kaderi zorluklarla donatılmış olan Lonicera için seçim yapmak birçoğumuzdan daha zor. Özellikle yapacağı seçim dünyanın geleceğini şekillendiriyorsa…

Sena Cassel ve Nil Tibet Cassel, gerçek mitolojik ögelerden yardım alarak oluşturdukları ve “Saklı Mitoloji” ismini verdikleri kurgu mitolojisiyle, bizleri fantastik bir yolculuğa davet ediyor. Yolculuğun ilk durağı ise Saklı Mitoloji’nin tanrısal varlıkları olan yıldız çocukları; yani büyücüleri.

“İkiz Taçların Efsanesi” serisinde genç yaşında omzuna kaldırılması güç sorumluluklar yüklenmiş Lonicera Flavius’un maceralarla dolu hayatına değiniliyor. Büyük bir savaşın neticesinde anavatanları olan Atlantis’ten koparılan büyücülerin kendi topraklarına geri dönme çabasının işleneceği serinin giriş kitabı olan 576 sayfalık “Çırak’ın Seçimi”, sade diliyle yormazken, yer yer güldürüyor ve büyücülük, gizli örgütler, politik yozlaşma gibi karanlık yönleriyle de heyecanlı bir maceranın kapılarını açıyor.

İyi okumalar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.