Edebiyat

Ejderha Mızrağı, Efsaneler Serisi ile Devam Ediyor

Ejderha Mızrağı Destanı’nda yaşanan Mızrak Savaşı sonrasında macera, Efsaneler Serisi kitapları İkizlerin Zamanı, İkizlerin Savaşı ve İkizleri Sınavı kitaplarıyla tüm hızıyla devam ediyor.

Büyücü Raistlin, gözlerini gökyüzüne dikmiş… ikizi Caramon göbeği salmış, kendisini bira fıçısının içine atmış… Savaştan sonraki yılların ardından ortam savaştakinden daha karanlıktır. Bu sefer tüm Krynn büyük bir sınavla karşı karşıyadır.

ikizlerin-zamani-resim

İkizlerin Zamanı (Efsaneler Serisi 1. Kitap)

ikizlerin-zamani-kapakPalanthas’taki korkunç Yüksek Büyücülük Kulesi’nde, etrafı kötülüğün isimsiz varlıklarıyla çevrili, yapayalnız kalmış Raistlin, karanlığı fethetmek ve onu kontrolü altına almak için plan yapıyordu.

Paladine’ın güzel ve sadık rahibesi Cyrsania ise inancının gücüyle Raistlin’i karanlıktan kurtarmak niyetindeydi. Fakat büyücünün karanlık planlarından habersizdi ve Raistlin onu ince ince dokuyup planladığı tuzağına yavaşça çekmekteydi.

Plandan haberi olan Caramon, kardeşinin ruhunu kurtarmak için kender Tasslehoff ile birlikte Afet’ten önceye, Istar’ın talihsiz şehrine doğru zamanda bir yolculuğa çıkacaktı. 

Yazar: Margaret Weis – Tracy Hickman
Çevirmen: Çiğdem Erkal İpek
Seri Danışmanı: Kayra Keri Küpçü
Editör: Özay Şen
Sayfa: 456


ikizlerin-savasi-resim

İkizlerin Savaşı (Efsaneler Serisi 2. Kitap)

ikizlerin-savasi-kapakKrynn’in çehresini değiştiren felaketin üzerinden yüz yıl geçti. Yüz yıldır Krynn halkı hayatta kalma mücadelesi veriyordu. Ama kimileri için bu yüz yıl, göz açıp kapayıncaya kadar kısa sürdü.

Raistlin’in güçlü büyüsü yüzünden zamanda bir atlama yaşayan Caramon ve Crysania, kendilerini Karanlıklar Kraliçesi’ne meydan okuyan Raistlin’e yardım ederken buldular.

Raistlin ise zamana o kadar kolay söz geçiremeyeceğini öğrenecekti.

Kalbine de öyle.

Yazar: Margaret Weis – Tracy Hickman
Çevirmen: Çiğdem Erkal İpek
Seri Danışmanı: Kayra Keri Küpçü
Editör: Özay Şen
Sayfa: 424


ikizlerin-sinavi-resim

İkizlerin Sınavı (Efsaneler Serisi 3. Kitap)

ikizlerin-sinavi-kapakSelefinin yazgısından kurtulmayı başaran Raistlin, cehenneme bir kapı açarak kapıdan geçecektir. Crysania ile birlikte, Karanlıklar Kraliçesi’ne karşı nihai bir ödül için savaş vereceklerdir: tanrılar arasına katılmak.

Aynı zamanda, Caramon ve Tasslehoff geleceğe gönderilmiştir. Orada Raistlin’in mücadelesinin nelere yol açtığını öğreneceklerdir. Caramon, kardeşini engellemek için neleri feda etmesi gerektiğini anlayacaktır. Eski dostlar ve tuhaf müttefikler ona yardım etmek için bir araya gelseler de son adımı kendi başına atmalıdır.

Cehennemin içine atacağı adımı.

Yazar: Margaret Weis – Tracy Hickman
Çevirmen: Çiğdem Erkal İpek
Seri Danışmanı: Kayra Keri Küpçü
Editör: Özay Şen
Sayfa: 320

Herkese iyi okumalar!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.